ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Κανένα ίχνος του 37χρονου Βολιώτη που εξαφανίστηκε

Κανένα ίχνος του 37χρονου Βολιώτη που εξαφανίστηκε



Κανένα ίχνος του 37χρονου Ηλία Πινακά που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας, δεν βρέθηκε σε περιοχές γύρω από το Βόλο, παρά τις έρευνες που έκαναν από νωρίς το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το μέλος της Λέσχης Βασίλη Ηλιόπουλο, μετά το στοιχείο ότι ο αγνοούμενος άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο το απόγευμα της Τρίτης για λίγα λεπτά (για να απενεργοποιηθεί ξανά στη συνέχεια) και το σήμα «έπιασε» κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Σέσκλου, έγινε έρευνες σήμερα στην περιοχή και όχι μόνο, δυστυχώς, όμως χωρίς να εντοπιστεί κάποιος ίχνος του αυτοκινήτου ή του αγνοούμενου.

[ads-post]

Οι έρευνες των εθελοντών έπιασαν ένα μεγάλο μέρος περιφερειακά του Βόλου και συγκεκριμένα την περιοχή από τις Γλαφυρές, μέχρι τον Σέσκλο και με κατάληξη στη Χρυσή Ακτή Παναγίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 37χρονος πατέρας δύο παιδικών, ενός κοριτσιού 4 ετών ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε προχθές για να μεταβεί στην εργασία του το αυτοκίνητο των γονέων του του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 και αφού σχόλασε από τη δουλειά του στις 2 το μεσημέρι, αγνοείται, καθώς δεν πήρε ποτέ στο σπίτι του.




Πηγή: magnesianews.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια