ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους


Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν για την ενίσχυση των Συσσιτίων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου


Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποίησε, για ακόμη μια χρονιά, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ρουχισμού, φάρμακα, παιχνίδια κ.α.) από όλο το προσωπικό της, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ανταποκρινόμενο στην εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σιμούλη, σήμερα (18-12-2019), προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των Συσσιτίων της «Ο Επιούσιος» και του φιλανθρωπικού της έργου.

[ads-post]

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της, θα ακολουθήσουν και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια