ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

MUSING THERAPY – “Αύριο όλα θα ΄ναι αλλιώς” από το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα" (VIDEO)

MUSING THERAPY – “Αύριο όλα θα ΄ναι αλλιώς” από το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα" (VIDEO)


Η νέα κυκλοφορία των Musing Therapy είναι το cd "Καλώς ήρθατε στο σήμερα".
Είναι η τρίτη κυκλοφορία της μπάντας που ιδρύθηκε απ’ τον Γιώργο Μητρόπουλο.
Περιέχει 8 νέα τραγούδια με το συγκρότημα πιο ώριμο από ποτέ, να αναφέρεται στο σήμερα με καυστικό τρόπο και τον γνωστό δυναμικό του ήχο, και παράλληλα να νοσταλγεί τις νωπές αναμνήσεις του παρελθόντος!

Ήδη μια πρώτη γεύση μας έδωσαν με το “Δεν αρκεί”, και τώρα μας παρουσιάζουν ένα ακόμα τραγούδι, το
“Αύριο όλα θα ΄ναι αλλιώς”.

Ακούστε το πρώτη φορά εδώ...
Official linksΟι «MusingTherapy» είναι το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Μητρόπουλο το 2012 στην Αθήνα.

Ένα πολύ δυνατό σύνολο που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό σε Rock-Pop μονοπάτια με Ελληνικό στίχο και με επιβλητική σκηνική παρουσία στις Live εμφανίσεις τους...

Έχοντας δώσει το παρών σε μεγάλα festival (Athensbeerfestival) καθώς και σε μεγάλες μουσικές σκηνές (Kookoo,Lazy club,Αρχιτεκτονική,Thezoo), δίνουν παλμό και κίνητρο στο κοινό να τους ακολουθήσει!!!

[ads-post]

Το πρώτο τους album κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 με τίτλο «Πόσοεύκολα ξεχνάμε» από την MelonMusic σε συνεργασία με το Mad.

Ξεχώρισε το τραγούδι «Κάποτε εμείς οι δύο» λόγω του δυναμισμού και του έντονου συναισθηματικού στίχου.

Το 2013 οι MusingTherapy κατέκτησαν την 3η θέση στον μουσικό διαγωνισμό “Grecofestival” και πήραν το βραβείο καλύτερου στίχου ανάμεσα σε συνολικά 100 συμμετοχές για το τραγούδι «Ζωή με οξυγόνο» σε στίχους της Κατερίνας Χονδρομπύλα.

Ο Δεύτερος δίσκος με τίτλο «Καλύτερα έτσι» κυκλοφόρησε από την Fm records από το καλοκαίρι του 2015, τους βρήκε με μία μεγάλη συνεργασία με τον Γιώργο Ξύνδα-έναν καταξιωμένο συνθέτη με μεγάλες επιτυχίες και ηχηρές συνεργασίες με ονόματα όπως οι Vegas, Νίκος Μίχας, κ.α. όπου τους "εμπιστεύτηκε" το τραγούδι του ‘Μια ανάσα απ’την εφηβεία’ !!

To καλοκαίρι του 2016 συμμετείχαν στο Athens Beer Festival και έπαιξαν μπροστά σε 2.000 άτομα μαζί με τους "Φίλοι για πάντα" και τον "Λάμπη Λιβιεράτο".

Σπουδαία στιγμή για το συγκρότημα η συμμετοχή τους σαν main opening band στην μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στο κολυμβητήριο της Ραφήνας στις 25/08/2017.

Τον Μάρτιο του 2019 μοιράστηκαν την ίδια σκηνή με τα «Κίτρινα ποδήλατα» στην συναυλία διαμαρτυρίας για τον Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού.

Τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε η τρίτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Καλώς ήρθατε στο σήμερα", ένας δίσκος που βρίσκει το συγκρότημα πιο ώριμο από ποτέ, να αναφέρεται στο σήμερα με καυστικό τρόπο και τον γνωστό δυναμικό του ήχο, και παράλληλα να νοσταλγεί τις νωπές αναμνήσεις του παρελθόντος! 

Το συγκρότημα σχεδιάζει εμφανίσεις σε επιλεγμένα live stages, και καινούργιες συνεργασίες για τα επόμενα βηματά του!Oι Musing Therapy ειναι:
Γιώργος Μητρόπουλος: Φωνή, Ακουστική κιθάρα, Συνθέσεις, Στίχοι
Αποστόλης Κατσάνος: Τύμπανα
Άλκης Κουκουλίδης: Μπάσο
Πάνος Κατσίβας: Ηλεκτρική κιθάρα

Throw you pills away, MusingTherapy is all you need!!!


Τα Πνευματικά Δικαιώματα του τραγουδιού εκπροσωπούνται από την« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall