ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

O Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει για την αμοιβή του από το Netflix

O Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει για την αμοιβή του από το Netflix


«Δεν άγγιξα τα τρελά λεφτά του Hollywood, αλλά ήταν καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα», είπε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στο DownTown Κύπρου για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «El Señor de los Cielos» και την εμπειρία του σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή.

  • Επειδή έχεις παίξει σε πολλές ελληνικές σειρές, ήταν μεγάλη η σύγκριση με μία αμερικάνικη παραγωγή; Τι σου έκανε πιο πολλή εντύπωση;
Σύγκριση δεν υπάρχει, μη λέμε ψέματα. Έχουμε τεράστιες διαφορές. Μου έκαναν εντύπωση οι κάμερες και η τεχνολογία που έχουν – δεν τα είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι πολύ μπροστά! Δεν σου συζητώ για το budget. Έχει αληθινά όπλα, κανονικές ανατινάξεις και σπουδαία εξειδίκευση. Θυμάμαι σε μία σκηνή, όπου έπεφτε ένας πυροβολισμός και μία μπουνιά, ερχόταν ειδικός άνθρωπος για τα όπλα και μας έδειχνε τα πάντα – υπήρχε ειδικός που σου έδειχνε πώς να παλεύεις και πώς να ρίξεις μία μπουνιά, και σου έβαζε μαξιλαράκια στα γόνατα και στους αγκώνες. Χρησιμοποιούν πολλούς κασκαντέρ -εκεί τους αποκαλούν standmen- αλλά αυτή τη δουλειά την κάνουν cameramen. Έχουν την κάμερα και κρέμονται πενήντα μέτρα από το έδαφος, κάνουν επικίνδυνα πράγματα.

  • Η αμοιβή σου ήταν μεγάλη; Πήρες πολλά χρήματα για όλο αυτό;
Δεν πήρα πάντως εκατομμύρια, όχι… Συγκριτικά, όμως, με τα ποσά που δίνονται εδώ, ήταν ανώτερα. Τρεις φορές περισσότερα περίπου. Για τα δεδομένα ήταν καλή αμοιβή, διότι ο ρόλος μου είναι αμέσως μετά τον κεντρικό πρωταγωνιστή. Δεν άγγιξα τα τρελά λεφτά του Hollywood, αλλά ήταν καλύτερα από τα ελληνικά δεδομένα.

[ads-post]

  • Ενοχλήθηκες από τις κριτικές που σου έγιναν στην Ελλάδα; Ένιωσες ότι προσπάθησαν κάποιοι να απαξιώσουν την προσπάθειά σου;
Κοίτα, υπήρξαν ειρωνικά σχόλια, αλλά δεν περίμενα να χαρούν και όλοι. Λογικό είναι. Το σύνολο σχεδόν των δημοσιογράφων και του κόσμου, πάντως, με στήριξε και μου έδωσε συγχαρητήρια. Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι. Τώρα, το αν ακούστηκαν και δυο-τρία πράγματα από κάποιους, ok. Δεν ασχολούμαι κιόλας. Αδιαφορώ και προσπερνώ. Δεν θα σταθώ σε δύο ατυχή περιστατικά, θα ήταν λάθος μου αν το έκανα.




Πηγή: www.protothema.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια