ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Οι αεροπρόσκοποι βράβευσαν τον Θανάση Παιδή (ΦΩΤΟ)

Οι αεροπρόσκοποι βράβευσαν τον Θανάση Παιδή (ΦΩΤΟ)


«Στεκόμαστε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό τους» 

Κοντά σε αεροπροσκόπους που συγκεντρώθηκαν στη Λάρισα από όλη τη χώρα βρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής. 

Στην πόλη πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Ειδική Εκπαίδευση Βαθμοφόρων Αεροπροσκόπων - (Π.Ε.Ε.Β.Α.), στην οποία συμμετείχαν δεκάδες άτομα, όπως και πολυάριθμη αποστολή από την Κύπρο. 



Στον περιφερειακό σύμβουλο δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη της προσκοπικής κίνησης , καθώς βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τους αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. 

Η Εφορεία Αεροπροσκόπων επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Θ. Παιδή αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο είχαν την υποστήριξη των προσκόπων για την ευόδωση των σκοπών τους. 

[ads-post]

Σ’ αυτό το σημείο επισημαίνεται ότι στον κ. Παιδή έχει αποδοθεί το Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού, μια διάκριση ιδιαίτερα τιμητική και σπάνια, για όσα προσέφερε διαχρονικά στο προσκοπικό κίνημα. 



Μετά το τέλος της ιδιαίτερα ευχάριστης και χρήσιμης συνάντησης με τους αεροπροσκόπους ο Θ. Παιδής δήλωσε τα εξής: 

«Μία από τις Αρχές του Προσκοπισμού είναι ο Εθελοντισμός, ο οποίος παραμένει περισσότερο επίκαιρος από ποτέ. 

Η Κοινωνία έχει ανάγκη από πολίτες που είναι ευαισθητοποιημένοι στην ανάγκη της προσφοράς και έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση ώστε αυτή η προσφορά να φτάνει οργανωμένα προς όποιον έχει ανάγκη. 

Ο Προσκοπισμός, μέσα στο διάβα της πολυετούς παρουσίας του, έχει κατακτήσει την αναγνώριση και την καταξίωση στη συλλογική συνείδηση ως ένας φορέας αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει υγιείς χαρακτήρες, γι’ αυτό και πολλοί γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους ώστε να μετάσχουν από μικρή ηλικία στην προσκοπική ζωή. 

Στεκόμαστε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των προσκόπων, υποβοηθώντας το έργο τους και στηρίζοντας δράσεις τους, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό στο κοινωνικό σύνολο» 
επισήμανε, κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια