ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Πρόσκληση σε νέους/νέες για Φόρουμ Νεολαίας απευθύνει ο Δήμος Τρικκαίων

Πρόσκληση σε νέους/νέες για Φόρουμ Νεολαίας απευθύνει ο Δήμος Τρικκαίων


Ανοιχτό κάλεσμα στις νέες και τους νέους των Τρικάλων και των χωριών απευθύνει ο Δήμος Τρικκαίων για μια νέα αρχή: για το Φόρουμ Νεολαίας που σχεδιάζει να ιδρύσει. Μέσω της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές να δημιουργήσουν 

«Μια δράση ανοιχτή σε όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις ή ακόμη και σε φοιτητές από άλλες περιοχές της χώρας μας. Μια δράση που θα υλοποιείται και θα προωθείται από τους ίδιους τους νέους και τις νέες.

[ads-post]

Ο στόχος είναι απλός αλλά πολύ σημαντικός: το Φόρουμ να γίνει ο κατ' εξοχήν χώρος συζήτησης των ίδιων των νέων. Χώρος προβληματισμού και «γέννησης» ιδεών. Χώρος για σκέψη, για πράξεις, για διοργάνωση εκδηλώσεων με βάση τις επιθυμίες, τις αγωνίες, τα οράματα της τρικαλινής νεολαίας. 

Μια ομιλία μαζί με μια συναυλία. 
Μια πρόσκληση ενός επιφανούς επιστήμονα για ανάπτυξη των απόψεών του. 
Μια αθλητική διοργάνωση. 
Μια πρωτοβουλία για τοπ περιβάλλον.
Μια δράση για την πόλη και τα χωριά.

Αλλά κυρίως, μια προσπάθεια να συναντηθούν οι νέοι και οι νέες, να εκφραστούν, να παρατηρήσουν, να ζητήσουν, να ονειρευτούν. Σε αυτό το κάλεσμα ο Δήμος Τρικκαίων κάνει το πρώτο βήμα. Το δεύτερο και όλα τα επόμενα ανήκουν στην τρικαλινή νεολαία». 

ΣΗΜ.: Σύντομα θα εκδοθεί ανακοίνωση για τα τεχνικά και οργανωτικά ζητήματα.












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια