ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και του Δήμου Τυρνάβου

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και του Δήμου Τυρνάβου


Χθες Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Τυρνάβου υπογράφηκε Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών και του Δήμου Τυρνάβου.



Με το εν λόγω Πρωτόκολλο καθορίζεται το πλαίσιο και οι διαδικασίες συνεργασίας, με σκοπό την έρευνα, την εξέλιξη και την προώθηση των τοπικών προϊόντων του Δήμου Τυρνάβου προεξάρχοντος του Τσίπουρου. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο οι πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν με τη συμμετοχή και των δύο μερών θα διαμορφωθούν σταδιακά σε προτεινόμενες δράσεις με τη συγκρότηση Ειδικών Επιτροπών από τα δύο μέρη, που εμπίπτουν σε πεδία συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς κοινού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια θα εξειδικεύονται και διατυπώνονται στη μορφή «Προγραμματικής Συμφωνίας». Τα πεδία συνεργασίας καθώς και οι «Προγραμματικές Συμφωνίες» που θα διαμορφώνουν οι Ειδικές Επιτροπές θα επικυρώνονται από τον Δήμαρχο Τυρνάβου και τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών που θα ασκούν συντονιστικό ρόλο.


[ads-post]

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη από τον Πρόεδρο του Ι.Γ.Ε., κ.Νικόλαο Θυμάκη και τoν Δήμαρχο Τυρνάβου κ.Ιωάννη Κόκουρα παρουσία όλων των αντιδημάρχων, του μέλους του ΔΣ του ΙΓΕ κ. Βασίλη Έξαρχο, του Προέδρου του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρήστο Τσιτσιρίγκο, του Αντιπροέδρου της ΚΕΔΗΤ κ. Γιώργο Παπαλέξη, του Προέδρου Αγροτικού Συνεταιρισμού Δένδρων ΓΑΙΑ FRUIT κ. Χρήστο Τασούλα, του Πρόεδρου του Αγροτικού Συλλόγου Δαμασίου κ.Ιωάννη Γκανά και του ταμία του Α.Σ. Πλατανουλίων κ.Βασίλειο Ψαθά.
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια