ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καρδίτσας για την κακοκαιρία

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καρδίτσας για την κακοκαιρία


Σε επιφυλακή βρίσκεται από σήμερα το πρωί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας με στόχο να αντιμετωπίσει την επερχόμενη κακοκαιρία που ενέσκηψε στην περιοχή μας. 

Νωρίς το πρωί εγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο με όλους τους αντιδημάρχους, τον Γεν. Γραμματέα, εκπρόσωπο της ΔΕΥΑΚ και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Στη σύσκεψη έγινε εντοπισμός των ευπαθών σε πλημμυρικά φαινόμενα περιοχών και δόθηκαν οδηγίες από σήμερα το απόγευμα να τοποθετηθούν σε επίκαιρες θέσεις τα κατάλληλα μηχανήματα ώστε να μπορούν να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή. 

Επίσης αποφασίστηκε να ελεγχθούν και να καθαριστούν από φερτές ύλες (φύλλα, κλαδιά, σκουπίδια κ.λπ) τα φρεάτια στα σημεία που συνήθως παρατηρούνται προβλήματα. 

[ads-post]

Συγχρόνως στα σχολικά συγκροτήματα και σε άλλα σημεία της πόλης από πολύ νωρίς το πρωί θα βρίσκονται συνεργεία εργατών του Δήμου με επικεφαλής τους αντιδημάρχους και τον Δήμαρχο ώστε να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις όπου απαιτηθεί. 

Επίσης ειδική μέριμνα λαμβάνεται για την περιοχή της Μαύρικας που παλαιότερα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα. 

Η δημοτική αρχή θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ένταση των φαινομένων να περάσει χωρίς προβλήματα από την περιοχή μας.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια