Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο ΕΚΛ για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο ΕΚΛ για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας


Από το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Λάρισας αλλά και την Ένωση Μηχανοξυλουργών - Επιπλοποιών εργατοτεχνιτών επεξεργασίας ξύλου Νομού Λάρισας ανακοινώνονται τα εξής:

«Συνάδελφοι – συναδέλφισες

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας, τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε την Αλβανία, στο γειτονικό λαό που αντιμετωπίζει τις συνέπειες του εγκέλαδου, με καταστροφές στα σπίτια και τις περιουσίες του.

Ιδιαίτερα, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους , που δουλεύουν στη χώρα μας και έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους τόσο οι ίδιοι, όσο και συγγενικά τους πρόσωπα.

Οι εργαζόμενοι στη Ελλάδα έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις και γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κυβερνήσεις ασχολούνται μόνο στα λόγια με το ζήτημα της αντισεισμικής θωράκισης, όπως και με τα άλλα λαϊκά προβλήματα.

Είναι επιβεβλημένο, άμεσα, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε άλλες χώρες που οι λαοί έρχονται αντιμέτωποι με φυσικές καταστροφές, να δυναμώσει ο αγώνας ώστε στο επίκεντρο να μπουν οι λαϊκές ανάγκες και η προστασία της ζωής των εργαζομένων.

Να δυναμώσει ο αγώνας και να απαιτηθούν μέτρα έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τις εργατικές, λαϊκές οικογένειες από τις συνέπειες τέτοιων καταστροφών και να διασφαλιστεί η άμεση έμπρακτη στήριξη των πληγέντων με την ευθύνη του κράτους.

Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, πρωινά και απογεύματα.

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, ρούχα, παπούτσια, παιδικά παιχνίδια.

Η συμπαράσταση μας είναι επιβεβλημένη!».[ads-post]

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο ΕΚΛ για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας