ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Το transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM κάνει διεθνή καριέρα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM κάνει διεθνή καριέρα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Η Καίτη Γκραμμά υπέγραψε με διεθνές πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι

Καίτη Γκραμμα, το transgender μοντέλο, που δεν μπήκε στο GNTM λόγω γραφειοκρατίας, ξεκίνησε διεθνή καριέρα.

Η Καίτη Γκραμμά, ξάφνιασε και ενθουσίασε τους αυστηρούς κριτές του GNTM, καταφέρνοντας να αποσπάσει τέσσερα «ναι». Ωστόσο, γραφειοκρατικοί λόγοι δεν επέτρεψαν την είσοδό της στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει στη συνέντευξή της στο περιοδικό People, για την περίπτωση της Καίτης λέγοντας: «Ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της». Με βάση τη νομοθεσία, έπρεπε στην ταυτότητά όλων των κοριτσιών να αναγράφεται το «θήλυ» στη λέξη φύλο, κάτι που δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί ως διαδικασία στην περίπτωση της Καίτης Γκραμμά.

Για το θέμα, είχε μιλήσει και το μοντέλο μετά την εγχείρισή της, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του «Alpha» «Μετά τα μεσάνυχτα».


Τελικά, η Καίτη κατάφερε να κάνει, αυτό που παλεύουν τα κορίτσια στο GNTM, το μεγάλο άλμα στην καριέρα της. Όπως η ίδια έγραψε στο instagram, μόλις υπέγραψε με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία κρατώντας το συμβόλαιο στα χέρια της. 

[ads-post]

Η ανάρτησή της:

»Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν , με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα. Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη , πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά-πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί. Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδίτσα μου ονομάζουμε "international career". Το μόνο που θα ήθελα ν κάνω είναι να πάω στον 15χρονο ευατό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Κι επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς. Photo by: @findingjupiter_paris, New agency: @crystalmodelsparis».



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Alert alert too emotional to express my feelings in any other language but my mother tongue so i am sorry for my foreign followers , but this post is gonna be my first post in Greek 😼 Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν , με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα. Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη , πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί. Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε "international career". Το μόνο που θα ήθελα ν κάνω είναι να πάω στον 15χρονο ευατό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Κ επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς 💖👑 Photo by: @findingjupiter_paris New agency: @crystalmodelsparis
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy Gramma (@katy_gramma) στις




Πηγή: www.athensvoice.gr













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια