ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας: Όλοι μπορούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας

Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας: Όλοι μπορούμε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας


Σημαντικές δράσεις πραγματοποιούνται από την Τράπεζα Τροφίμων που έχουν ως στόχο την στήριξη των ευπαθών ομάδων και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη . Στις συγκαιρινές δράσεις μπορούν να συμμετέχουν όλοι καθώς πραγματοποιούνται σήμερα δράσεις του προγράμματος collect – συγκέντρωσης τροφίμων σε σημεία της πόλης σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ και τους εθελοντές της Τράπεζας Τροφίμων . 

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στα συσσίτια της Μητρόπολης Λάρισας , στην Ενοριακή Συντροφιά του Αγίου Γεωργίου , στον Σύλλογο Αυτιστικών Λάρισας , στους Ενεργούς πολίτες Λάρισας καθώς και στον Όμιλο «ΑΡΩΓΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του δήμου Κιλελέρ , καθώς και σε άλλες ευπαθείς ομάδες . 

Συγκεριμένα σήμερα Παρασκευή 06/12/2019 καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας θα υπάρχει συγκέντρωση τροφίμων στα εξής σημεία όπου θα υπάρχουν καλάθια για την τράπεζα τροφίμων και εθελοντές των φορέων και της Τράπεζας Τροφίμων . 

  • Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος – Κατάστημα Φαρσάλων 111 
  • Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος – Κατάστημα Μυκηνών, Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Άγιος Γεώργιος 
  • Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης – Κατάστημα Γεωργίου Παπανδρέου, Μουσών – Νεάπολη 
  • Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης – Ηρώων . Πολυτεχνείου 211 Πλατεία ΑΤΑ 

[ads-post]

Το πρόγραμμα συλλογής τροφίμων ‘collect’ ξεκίνησε το 1998 και υλοποιείται από όλες τις Τράπεζες Τροφίμων της Ευρώπης, ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες και δυνατότητες. 

Τα πρώτο εννεάμηνο του 2019 η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 τόνους τροφίμων που έχει διαθέσει σε φορείς και ευπαθείς ομάδες .
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια