ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη του δημάρχου Λαρισαίων στο Πάρκο των Ευχών (VIDEO)

Επίσκεψη του δημάρχου Λαρισαίων στο Πάρκο των Ευχών (VIDEO)


Στο Πάρκο των Ευχών βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και συνεργάτες του.

Ο κ. Καλογιάννης πέρασε από όλα τα σημεία του Πάρκου των Ευχών όπου διεξάγονταν δράσεις για τα παιδιά και συνομίλησε με Λαρισαίους και επισκέπτες.

Συνομιλώντας με συνεργάτες τους ο δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα του Πάρκου στη βάση του σχεδιασμού που είχε εκπονήσει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι το Πάρκο των Ευχών ενώ ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ως μια Χριστουγεννιάτικη δράση και πρωτοβουλία που αφορούσε κυρίως τις οικογένειες και τους πολίτες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, σήμερα αποτελεί έναν προορισμό για επισκέπτες απ΄ όλη τη χώρα.

Υπογράμμισε δε ότι κάθε χρόνο το Πάρκο γίνεται πιο όμορφο και πιο δυναμικό, ενώ τόνισε ότι επισκέπτονται το Πάρκο για πρώτη φορά αποχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις και μιλούν με θερμά λόγια.

«Η Λάρισα έχει αστείρευτες δυνάμεις. Η πορείας εξωστρέφειας της Λάρισας που έχουμε χαράξει σε πολλά επίπεδα θα συνεχιστεί, και σ΄ αυτή τη θητεία»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια