Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον 37χρονο Βολιώτη που αγνοείται

Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον 37χρονο Βολιώτη που αγνοείταιΞεκίνησαν ξανά σήμερα το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου Ηλία Πινακά, που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι έρευνες γίνονται τόσο από την Αστυνομία, όσο και από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής γύρω από το Βόλο.

Ο 37χρονος άνδρας φέρεται να άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο το απόγευμα της Τρίτης για λίγα λεπτά (για να απενεργοποιηθεί ξανά στη συνέχεια) και το σήμα «έπιασε» κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Σέσκλου, όπου θα γίνουν ξανά έρευνες σήμερα, αλλά και σε άλλα σημεία που θα υποδείξει η Αστυνομία, που έλαβε καταθέσεις από τους συγγενείς και τους συναδέλφους του.

[ads-post]

Ο Ηλίας Πινακάς, πατέρας δύο παιδικών, ενός κοριτσιού 4 ετών ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε τη Δευτέρα, για να πάει στην εργασία του (security σε πολυκατάστημα στην περιοχή του Old City), το αυτοκίνητο των γονέων του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 και αφού σχόλασε από τη δουλειά του στις 2 το μεσημέρι, αγνοείται, καθώς δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του.

Από τη γραμμή ζωής silver alert, δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του αγνοούμενου και παρακαλείται όποιος γνωρίσει το παραμικρό να επικοινωνεί με το 10-65, όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Πηγή: magnesianews.gr


Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον 37χρονο Βολιώτη που αγνοείται