Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (Κακουργιοδικείο) Βόλου θα καθίσει μεθαύριο Δευτέρα ένας 36χρονος Λαρισαίος, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Ο 36χρονος, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών, είχε συλληφθεί στις 22 Μαΐου του 2019, ξημερώματα, μετά από καταγγελία 23χρονης στη Λάρισα, ύστερα από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.


Ο 36χρονος φέρεται να είχε επιτεθεί στην 23χρονη ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή του ΟΣΕ Λάρισας, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του, άσκησε βία.


Ο δράστης στις 3.30 τα ξημερώματα επιτέθηκε στην 23χρονη, μόλις αυτή άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας.


Ο δράστης φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά, να την έριξε στο πάτωμα και χτυπώντας την να προσπάθησε να τη βιάσει.


Η 23χρονη ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά πάλεψε κιόλας με τον 36χρονο, καταφέρνοντας μάλιστα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο, με τα κλειδιά που κρατούσε στα χέρια της, έχοντας ανοίξει νωρίτερα την είσοδο της πολυκατοικίας.


Αποτρέποντας έτσι τον 36χρονο ο οποίος υποχρεώθηκε σε φυγή. Δύο ώρες αργότερα στις 5.30 τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης που αναζητούσαν τον 36χρονο, τον εντόπισαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου είχε καταφύγει μόνος του, ζητώντας την παροχή πρώτων βοηθειών, για τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπό του από την πάλη με την 23χρονη.

[ads-post] 

Ο 36χρονος συνελήφθη, ενώ από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε και δεύτερη απόπειρα βιασμού, αυτή σε βάρος 41χρονης, στις 2 τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου 2019.


Η 41χρονη φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 36χρονο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της.


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης γρονθοκοπούσε και κλωτσούσε τη 41χρονη προκειμένου να τη βιάσει, για να τραπεί τελικά σε φυγή, όταν η γυναίκα, φωνάζοντας, κάλεσε σε βοήθεια.







Πηγη: www.e-thessalia.gr