ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Τα δέκα «αγγελάκια» που πλούτισαν από τη Victoria’s Secret (ΦΩΤΟ)

Τα δέκα «αγγελάκια» που πλούτισαν από τη Victoria’s Secret (ΦΩΤΟ)


Πόσο πλούσιοι κατάφεραν να γίνουν οι διάσημοι «άγγελοι»;

Τον Νοέμβριο του 2019 η αμερικανική εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret, αντιμέτωπη με οικονομικές δυσκολίες και διαμάχες, επιβεβαίωσε ότι ακυρώνει το θεαματικό σόου εσωρούχων με πρωταγωνιστές τους εντυπωσιακούς «αγγέλους» της.

Οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για την τεράστια επιτυχία τους στον χώρο του μόντελινγκ. Για χιλιάδες μοντέλα είναι όνειρο ζωής να περπατήσουν για αυτή. Είναι μια πολυπόθητη θέση στον κόσμο της μόδας που πολλά μοντέλα ελπίζουν να επιτύχουν. Οι αμοιβές είναι φυσικά τεράστιες, γι ‘αυτό και τα μοντέλα της αξίζουν εκατομμύρια.


10. Elsa Hosk - 4 εκατ. δολάρια



Η Elsa Hosk κατάγεται από την Σουηδία και εισήλθε στον κόσμο του μόντελινγκ όταν ο πατέρας της έστειλε τις φωτογραφίες της σε πολλά πρακτορεία μοντέλων. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών, αλλά έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στις σπουδές της και μετά την αποφοίτησή της ακολούθησε καριέρα στη Σουηδική Women’s Basketball League.


9. Jasmine Tookes - 5 εκατ. δολάρια



Η Jasmine Tookes είναι από την Καλιφόρνια και μπήκε στον κόσμο του μόντελινγκ όταν ήταν 15 ετών. Η μητέρα της εργάστηκε ως στυλίστρια διασημοτήτων και ανακαλύφθηκε από έναν από τους πελάτες της σε ένα ραντεβού. Οι πρώτες της δουλειές ήταν για την Gap και για πρώτη φορά άρχισε να περπατάει το 2012 για τη Victoria’s Secret.


8. Taylor Hill - 6 εκατ. δολάρια


Το μοντέλο από το Κολοράντο ανακαλύφθηκε από έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων που ήταν επίσης και φωτογράφος. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2013 όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο της Intimissimi. Η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret ξεκίνησε το 2015.


7. Barbara Palvin - 6 εκατ. δολάρια



Πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν αυτό το μοντέλο ως το κορίτσι του ηθοποιού Dylan Sprouse, αλλά δεν κατάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανατράφηκε στη Βουδαπέστη, όπου ανακαλύφθηκε από έναν «κυνηγό» μοντέλων όταν ήταν 13 ετών.


6. Behati Prinsloo - 9 εκατ. δολάρια



Ο Behati Prinsloo είναι παντρεμένη με τον Adam Levine και είναι από τη Νότια Αφρική. Μετακόμισε στη Ναμίμπια όταν ήταν τριών ετών. Η πρώτη της συνεργασία ήταν με τον οίκο Prada.

[ads-post]

5. Sara Sampaio - 10 εκατ. δολάρια



Αυτό το μοντέλο κατάγεται από την Πορτογαλία όπου και ανακαλύφθηκε σε ηλικία 15 ετών. Υπέγραψε πολύ σύντομα, αλλά τελείωσε το γυμνάσιο πριν δεσμευτεί να ασχοληθεί full time με το μοντελινγκ. Στόχος της ήταν να γίνει μοντέλο και «αγγελάκι» της Victoria’s Secret και τα όνειρά της έγιναν αληθινά όταν το κατάφερε το 2015.

4. Josephine Skriver - 12 εκατ. δολάρια



Το μοντέλο από την Δανία προσεγγίστηκε από έναν μάνατζερ μοντέλων όταν ήταν μόλις 15 ετών. Έχει περπατήσει για πολύ μεγάλους οίκους όπως Calvin Klein, Gucci, Dolce & Gabbana, και Valentino. Για τη Victoria’s Secret περπατάει από το 2013, αλλά έγινε επίσημα «αγγελάκι» το 2016.


3. Grace Elizabeth - 16 εκατ. δολάρια



Η Grace Elizabeth είναι μοντέλο από την Αμερική της οποίας η μητέρα έστειλε φωτογραφίες της σε ένα πρακτορείο μεντέλων όταν ήταν μόλις 16 ετών. Ξεκίνησε το μόντελινγκ για τη Guess και τον Ralph Lauren και αργότερα έγινε εκπρόσωπος του PINK.

2. Candice Swanepoel - 25 εκατ. δολάρια



Το μοντέλο από τη Νότια Αφρική χόρευε μπαλέτο από πολύ μικρή ηλικία και ανακαλύφθηκε σε ηλικία 15 ετών ενώ βρισκόταν σε μια αγορά. Η συνεργασία με τη Victoria’s Secret ξεκίνησε το 2017, καθώς και με πολλά άλλα δημοφιλή εμπορικά σήματα.


1. Alexina Graham - 108 εκατ. δολάρια



Αυτό το μοντέλο προέρχεται από την Αγγλία και ασχολήθηκε με το μπαλέτο για αρκετά χρόνια πριν γίνει μοντέλο. Είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά της και άρχισε να ασκεί το μόντελινγκ το 2008. Είναι «άγγελος» της Victoria’s Secret από το 2019 και έχει εργαστεί για διάφορα εμπορικά σήματα όπως Vogue Italia, Burberry και Maybelline.




Πηγή: www.fortunegreece.com












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια