ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Οι Λαρισαίοι τραυματιοφορείς συμμετέχουν στην αυριανή απεργία

Οι Λαρισαίοι τραυματιοφορείς συμμετέχουν στην αυριανή απεργία


Οι τραυματιοφορείς της Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στηρίζουμε την Πανελλήνια κινητοποίηση των τραυματιοφορέων που γίνεται σε όλη την Ελλάδα που κήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τραυματιοφορέων για τις 23-01-2019

«Την στιγμή που γνωρίζουν ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα από την έλλειψη μεταφορέων ασθενών, βοηθών θαλάμων, νοσοκόμους (αριθμός 0), Νοσηλευτριών-ών αυτοί υπέγραψαν την πρόσληψη η οποία όπως επικαλούνται ήταν υποχρεωτική λόγω της δικαίωσης των ΣΟΧ στα δικαστήρια.

Ο αριθμός τους ξεπερνάει τους 110 και στα δύο νοσοκομεία της πόλης. Και εμείς παρακαλάμε τόσον καιρό ,κάνουμε στάσεις εργασίας, χάνουμε μεροκάματα και οι κύριοι και οι κυρίες που ηγούνται αυτών των νοσοκομείων τι κάνουν; Μας εκδικούνται; Αδιαφορούν; Ομολογούν για το πρόβλημα χωρίς να το λύνουν; Φοβούνται μήπως τους παραιτήσουν; Τους βολεύει η κατάσταση; Να μας απαντήσουν επιτέλους.

Στο Γενικό Νοσοκομείο 3 τραυματιοφορείς για να βγάλουν την εφημερία. Στο Πανεπιστημιακό με 3 και με 4 κάθε φορά. Κι αν χρειαστεί α φωνάξουμε και τον νεκροτόμο να βοηθήσει. Αλχημείες των διοικούντων για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της στιγμής. Η πρωτοβουλία να λυθεί το ζήτημα με βαθμό 0. Υπάρχουν μέρες που βλέπω τον εαυτό μου και τους συναδέλφους να κοιτάζει ο ένας τον άλλον με ανησυχία. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται και οι συζητήσεις πάντα οι ίδιες. Ανησυχούμε για την υγεία μας. Πως να καλύψουμε 5 και 6 κλινικές; Μιλάμε για κατάσταση που υπάρχει εδώ και χρόνια. Πόσο μα πόσο ανίκανοι είναι μερικοί άνθρωποι που λαμβάνουν θέσεις για επίλυση προβλημάτων!! Τους ζητήσαμε να μετακινηθούν άμεσα προς εμάς μερικοί από αυτούς . Γιατί είναι μεγάλη πρόκληση προς εμάς!!! Και να απαντήσουν. Για ποιό λόγο το δημόσιο να επιβαρύνεται τόσα μεγάλα ποσά χωρίς νόημα;

[ads-post]

Το νοσοκομείο είχε φύλαξη , είχε καθαρισμό χώρων (Εταιρείες) .Δεν λέμε να διώξουν τους ανθρώπους . Να τους ενσωματώσουν εκεί που πραγματικά υπάρχει πρόβλημα στο νοσοκομείο. Εκεί που είναι ο ασθενής. Η να διώξουν άμεσα τις εταιρείες. Τόσο απλό. Αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που δεν έχουν λύσει ακόμα το πρόβλημα των νοσηλευτριών-ών που είναι ο βασικός πυλώνας στις κλινικές και στα τμήματα!

Που τους έχουν ρημάξει στα προγράμματα κι αν σηκώσουν κεφάλι τους αλλάζουν κλινικές για να σπάσουν! Και περιμένουμε εμείς από αυτούς να λύσουν το δικό μας πρόβλημα. Όχι κύριοι!!! Γι αυτό κι εμείς θα αγωνιζόμαστε κάθε στιγμή για τα δίκια μας , θα καταγγέλλουμε στους νομοθέτες αυτής της πόλης και της χώρας τις πράξεις τους όπως κάναμε και πρόσφατα και θα έχουμε την αξιοπρέπεια που μας ανήκει…Αυτήν δεν θα μας την πάρει κανείς».














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια