ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Αθλητικό θέαμα στο πάρκο των "Χρωμάτων"

Αθλητικό θέαμα στο πάρκο των "Χρωμάτων"


Στη κοπή βασιλόπιτας των Ακαδημιών του Δήμου Λαρισαίων 


Eκδήλωση κοπής πίτας των Ακαδημιών και Σχολών εκμάθησης αθλημάτων Δήμου Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε τo περασμένο Σάββατο στο πάρκο των ¨Χρωμάτων¨ (πρώην Χατζηχαλάρ) 



Η προσέλευση των μικρών μας αθλητών ήτανε μεγάλη και το πάρκο των ¨Χρωμάτων¨ σκόρπισε απλόχερα χαμόγελα δίνοντας μια χαρούμενη νότα με ένα show flatland (BMX) και μια επίδειξη skateboard.



Να αναφέρουμε ότι στο πάρκο των ¨Χρωμάτων¨ έχει δημιουργηθεί ένας ελεύθερος χώρος αθλητισμού πολυγήπεδο καθώς και πίστα skate όπου τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες σε εγκαταστάσεις με τις κατάλληλες προδιαγραφές.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Μιχάλης Αναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.Θάνος Αδαμόπουλος και κ.Γιάννης Αλέξουλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος, κ.Φώτης Τζατζάκης και η πρόεδρος της 4ης Δημ.κοινότητας κ.Ευαγγελία Αργυροπούλου.



Αφού ευχήθηκαν Καλή χρονιά με υγεία και άθληση στους μικρούς μας αθλητές και γονείς, η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα show flatland (BMX) από τους κ.Δημήτρης Παγκαρλιώτα και κ.Λευτέρη Πάτα από την ομάδα L.A.flatland & μια επίδειξη skateboard από τον κ.Νίκο Σοφό (Motel skate crew), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.



Να τονίσουμε ότι οι Ακαδημίες και οι Σχολές εκμάθησης αθλημάτων λειτουργούν πολλά χρόνια στον Δήμο μας από τους παρακάτω καθηγητές φυσικής αγωγής. Ποδόσφαιρο: Νίκος Αρσενίου,Θανάσης Κουτσαφίκης, Μπάσκετ: Λίντα Παυλοπούλου, Χάρης Σαμαντζής, Βολεϊ: Χριστίνα Παπανικολάου, Ελένη Σαμαρά, Ποδηλασία: Εύη Ευαγγέλου και Τένις : Βαγγέλης Αποστόλου, Ματίνα Κουρίνου, Έφη Καράτζου, Γιώργος Γκαμπλιάς.

[ads-post]

Η βασιλόπιτα είχε 16 φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε αθλητικό υλικό και ένα ποδήλατο.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια