ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Παρουσίαση βιβλίων της Χάρις Τσεκούρα στον Μύλο του Παππά



Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 19:00  στον Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος – αμφιθέατρο) θα γίνει η παρουσίαση δύο βιβλίων της Λαρισαίας συγγραφέως και ζωγράφου κ. Χάρις Τσεκούρα. 


Το βιβλίο « Η σιταρόκουκλα» των εκδόσεων Knights of Athens  θα παρουσιάσει η κ. Φωτεινή Καλούδη - κουκλοπαίχτρια, υπεύθυνη του Δημοτικού Κουκλοθίασου Λάρισας «Τιριτόμπα» και του Μουσείου Κούκλας. 

Το βιβλίο «Μουζαφφέρ» των εκδόσεων Αρμός, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και  παραγωγός ντοκιμαντέρ κ. Αθηνά Κρικέλη.

Θα μιλήσει και η συγγραφέας και θα υπογράψει τα βιβλία της.

[ads-post] 

Στο τέλος της παρουσίασης, ο κιθαριστής και τραγουδιστής Θωμάς Πανταζής μαζί με την Αθηνά Κρικέλη θα ερμηνεύσουν τραγούδια της Χάρις Τσεκούρα που γράφτηκαν ειδικά για το βιβλίο της «Μουζαφφέρ». 

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθιωτών Λάρισας «Οι Σελλοί του Ολύμπου» και η Παγκόσμια ομοσπονδία Ελασσονιτών «Δίκτυο Περραιβία». 

Παράλληλα, συνεχίζεται στο ισόγειο του ίδιου κτηρίου, έως το Σάββατο 26 Ιαβουαρίου, η έκθεση ζωγραφικής της κ. Χάρις Τσεκούρα με τίτλο «Μούσες του Ολύμπου» με ώρες λειτουργίας καθημερινά 12:00 – 15:00 και 18:00 – 21:00.




















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια