Με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας ξεκίνησε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου ακούστηκαν ευχές προς όλους για καλή χρονιά, αλλά και ταχείας ανάρρωσης στον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη.


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Δεληγιάννη μοίρασε πρώτος τις πιο θερμές ευχές σε όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα, με τον Απόστολο Καλογιάννη στη συνέχεια να συμπληρώνει τονίζοντας πως «αυτή πρέπει να είναι χρονιά αναμόρφωσης και του δημοτικού συμβουλίου».


[ads-post] 


Από την πλευρά τους οι επικεφαλής των παρατάξεων ευχήθηκαν στον Δήμαρχο γρήγορη ανάρρωση μετά το χειρουργείου που θα υποβληθεί αύριο στη μέση του, ενώ μοίρασαν και θερμές ευχές προς όλους.

Πιο τυχερός από τους δημοτικούς συμβούλους ήταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Πέτρος Κρίκης, που κέρδισε το φλουρί που αντιστοιχεί σε ένα τριήμερο στο Μπάνσκο για δύο άτομα.


Στο πρώτο του δημοτικό συμβούλιο βρέθηκε και ο νέος γενικός γραμματέας του Δή­μου Λαρισαίων, κ. Γεώργιος Οικονομίδης, που πριν την έναρξη μοίρασε γλυκά για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.









Πηγη: tinealarissa.gr