ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων στο Δήμο Κιλελέρ


Με πανηγυρική θρησκευτική μεγαλοπρέπεια έγινε ο καθαγιασμός των υδάτων για τη βάπτιση του Κυρίου από τον Ιωάννη Πρόδρομο τον Βαπτιστή, στο Δήμο Κιλελέρ.


Στην έδρα του Δήμου, στη Νίκαια, ανήμερα των Θεοφανίων τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία πλήθους πιστών. Μετά τη θεία λειτουργία, εν πομπή, κλήρος και λαός με τη Φιλαρμονική του Δήμου και την Άγια Εικόνα κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του τιμίου Σταυρού στο σιντριβάνι της πλατείας από τον ιερέα π. Αριστείδη Οικονόμου.


Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Χατζούλης και Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο περιφερειακός σύμβουλος Ρίζος Κομήτσας,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Νταφόπουλος, Αντώνης Ρεντζιάς, Γιώργος Ακριβούλης, Ζωή Ανυφαντή και Ιωάννης Ζαχαριάς,  ο πρόεδρος Κώστας Παναγούλης και οι τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας  Νίκαιας Γιώργος Ψαρούλης και Βασιλική Πιλάτου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Παρόμοιες εκδηλώσεις έγιναν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.


Image

[ads-post] 

Image














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια