ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Την βασιλόπιτα του έκοψε το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Λαρισαιων


Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του     Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων  στο     Δημοτικό Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας. 


Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους υπαλλήλους του Αθλητικού τμήματος,     τους     καθηγητές φυσικής αγωγής των προγραμμάτων και τους υπαλλήλους των γηπέδων ο  κ. Μιχάλης Αναστασίου ευχήθηκε να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και την  συνέχιση της καλής     συνεργασίας που υπάρχει μέχρι τώρα γιατί είναι καθοριστική για την επίτευξη των αθλητικών     δραστηριοτήτων του τμήματος. 


Στην εκδήλωση ήταν παρόντες: ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα     αθλητισμού κ. Μιχάλης Αναστασίου, ο Προϊστάμενος κ. Στέλιος Τσίρκας,  ο Αντιδήμαρχος     καθημερινότητας   κ. Γιάννης Αλεξούλης,  οι Διευθύντριες κ.Γάτσιου Μαρία και  κ. Σταυρούλα     Μπαξεβάνου, ο Πρόεδρος σχολικών επιτροπών Μονάδες Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ.Θωμάς     Δαούλας, ο εντεταλμένος Δημ.σύμβουλος για θέματα ΚΑΠΗ κ.Κοσμάς Γιαννακόπουλος οι      Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαγγέλης Μόρας, κ.Θεόδωρος     Καφφές  και ο πρώην εντεταλμένος      Δημ.σύμβουλος κ. Γώργος Κωσταρόπουλος

[ads-post] 

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής της Ακαδημίας Μπάσκετ Δήμου     Λαρισαίων κ. Χάρης Σαμαντζής.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: Αττικά Αρτοποία και το κατάστημα ενδυμάτων CAVALLO. 

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια