ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Φωτιά σε παράπηγμα που ζούσε ηλικιωμένη στο Μακρυχώρι Καρδίτσας

Φωτιά σε παράπηγμα που ζούσε ηλικιωμένη στο Μακρυχώρι Καρδίτσας



Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μία ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα στο Μακρυχώρι καθώς ένα είδος παραπήγματος που έμενε με το γιό της πήρε φωτιά αλλά έγινε γρήγορα αντιληπτό.

Πιο αναλυτικά στις 11 το πρωί της Πρωτοχρονιάς και ενώ η γυναίκα βρισκότανε μόνη στο κατάλυμα, πιθανόν από ηλεκτρικό σπινθήρα προκλήθηκε φωτιά. Το ευτύχημα ήταν ότι από συγγενικό της πρόσωπο έγινε άμεσα αντιληπτό τι συμβάν και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία και επενέβη άμεσα.

Οι κινήσεις αυτές βοήθησαν στο να μην κινδυνεύσει η ζωή της ηλικιωμένης που επαναλαμβάνουμε ότι δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Η φωτιά κατασβήστηκε γρήγορα, αλλά το παράπηγμα είναι πλέον μη κατοικήσιμο και αναζητείται λύση, με την βοήθεια και του Δήμου, προκειμένου να στεγαστούν η ηλικιωμένη γυναίκα και ο γιος της.

[ads-post]

Το πρώτο περιστατικό του 2020

Εν τω μεταξύ η πρώτη κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας για το 2020 αφορούσε μία καμινάδα οικίας, που πήρε φωτιά στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην οδό Σαρανταπόρου, περί τις 8:45 το πρωί, χωρίς πάντως να προκληθούν σοβαρές ζημιές.






Πηγή: karditsalive.net











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια