ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Τα κορίτσια του GNTM ντύθηκαν… νυφούλες και εντυπωσίασαν στην «Bridal Fashion Week 2020»! (ΦΩΤΟ)


Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στο ομορφότερο κτίριο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο, διοργανώνεται η Bridal Fashion Week Athens.


25 designers με 270 outfits έχουν δώσει ραντεβού στις 11-12 & 13 Ιανουαρίου, για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα wedding trends που θα επικρατήσουν το 2020 σε νυφικά, ανδρικά κοστούμια και βραδινά φορέματα για την επόμενη χρονιά.


Γάμος και μόδα γίνονται και φέτος ένα, σε ένα event με ξεχωριστή αισθητική και high profile catwalk shows.


Το απόγευμα της Κυριακής, πραγματοποιήθηκε το show του brand Complice της Στάλως Θεοδώρου, στο οποίο είδαμε τρία κορίτσια από το Greece’s Next Top Model να κάνουν πασαρέλα ντυμένες… νυφούλες.


[ads-post] 


Η ταλαντούχα σχεδιάστρια, η οποία έχει ντύσει κατά καιρούς νυφούλες πολλές όμορφες κυρίες της showbiz, γράφοντας τη δική της ιστορία με τις δημιουργίες της, επέλεξε την νικήτρια του περσινού GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, αλλά και τις Χαρά Παππά και Κέισι Μίζιου από το φετινό, να κάνουν guest στη νέα της επίδειξη, με τίτλο «4 Εποχές».


Οι τρεις μελαχρινές καλλονές έκλεψαν τις εντυπώσεις και με τις αιθέριες δημιουργίες που φόρεσαν μας θύμισαν τα μοντέλα που θαυμάζουμε στα διεθνή περιοδικά.


Ειρήνη Καζαριάν, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά
Χαρά Παππά
Κέισι Μίζιου
Ειρήνη Καζαριάν
Χαρά Παππά
Κέισι Μίζιου
Ειρήνη Καζαριάν
Ειρήνη Καζαριάν, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά









Πηγή: tlife.gr, 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια