ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

«Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΛ κόντρα στον Άρη

«Λευκή» ισοπαλία για την ΑΕΛ κόντρα στον Άρη


Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη του Άρη αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε τέρματα με αποτέλεσμα το σκορ (0-0) στο AEL FC ARENA να λήξει ισόπαλο, ενώ οι απουσίες (τιμωρημένοι) του Φατιόν και του Στάνκοβιτς και η ενδεχόμενη απομάκρυνση τους «φωνάζει» για ενίσχυση στο έτσι κι αλλιώς ελλιπές ρόστερ της ομάδας.

Το ματς είχε ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και κυρίως σκληρά μαρκαρίσματα, οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν με τους Κάτσε, Ουάρντα, Παπάζογλου και Νούνιτς να σημειώσουν τέρμα ενώ ο Άρης ήταν κακός δημιουργικά και κουρασμένος αλλά είχε κι αυτός τις ευκαιρίες του για να πάρει κάτι σήμερα.

Μπλέκουν τα πράγματα όσον αφορά την βαθμολογία μετά από αυτή την ισοπαλία ενώ έρχεται το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Παιχνίδι που είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά αλλά χάλασε στην συνέχεια με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και τον Καραντώνη να διακόπτει συχνά την συνέχεια του αγώνα με τις υποδείξεις του.

Η ΑΕΛ είχε ευκαιρία στο 2′ όταν το σουτ του Ουάρντα σε μία ωραία αντεπίθεση πέρασε άουτ.

Στο 5′ οι «βυσσινί» είχαν καλή στιγμή όταν ο Κάτσε έκανε την σέντρα στην αντίπαλη περιοχή, ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.


Στο 20′ ο Ουάρντα πίεσε και έκπλεψε μπάλα από την άμυνα του Άρη (περίπου στα 35 μέτρα) πήρε μόνος του την απόσταση μέχρι την περιοχή, σούταρε μετά από προσποίηση όμως ο Κουέστα ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε ξανά την μπάλα.

Στο 22′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ όταν ο Ουάρντα με σέντρα στην αντίπαλη περιοχή ανάγκασε τον Βέλεθ να κάνει γυριστή κεφαλιά προς την δική του εστία όμως η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Ο Άρης έδωσε παρουσία στο ματς στο 34′ με τον Μπρούνο Γκάμα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά αλλά η προσπάθεια του ήταν άστοχη.

‘Ενα σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς στο πρώτο μέρος έκλεισε τις καλές στιγμές του πρώτου ημίχρονο και η αλήθεια είναι πως ήταν λιγοστές.

[ads-post]

Πιο κακό το παιχνίδι από άποψη ποιότητας στο δεύτερο μέρος και με λιγότερες φάσεις.

Ο Άρης απείλησε στο 58′ με ένα σουτ του Μπρούνο Γκάμα έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε εκατοστά δίπλα από την εστία του Κρίστινσον.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 64′ όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε την διείσδυση από αριστερά, έσπασε στον Κάτσε, αυτός έκανε ένα άτσαλο σουτ το οποίο κατέληξε πάνω στο Κουέστα.

Μετά από ώρα είδαμε ευκαιρία στο ματς και συγκεκριμένα στο 77′. Σε φάση διαρκειάς για τον Άρη η μπάλα κατέληξε άουτ, όταν τελικός εκτελεστής βρέθηκε ο Μπα όπου με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.


Η ΑΕΛ απείλησε στο 80′. Ο Ουάρντα ανανέωσε επίθεση για την ΑΕΛ με το πείσμα του κερδίζοντας μία χαμένη μπάλα, έσπασε στον Μπούστος, αυτός στον Σεσέροβιτς που έκανε την διαγώνια πάσα εντός περιοχής, ο Καρανίκας βρέθηκε σε καλή θέση αριστερά, έκανε προσποίηση και σούταρε με τον Κουέστα να του λέει «όχι» ενώ στην επαναφορά της μπάλας η άμυνα του Άρη απομάκρυνε.

Η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία του ματς στο 90′, όταν ο Νούνιτς ευνοήθηκε στις κόντρες και βγήκε μαζί με τον Ουάρντα στην κόντρα, όμως ο Σλοβένος έκανε ένα κοντρόλ παραπάνω και έχασε την ευκαιρία να «σπάσει» στον Αιγύπτιο που ήταν αφύλαχτος με τον Δεληζήση να τον ανακόπτει πριν τελειώσει την φάση.

Ο Αρης απείλησε στις καθυστερήσεις όταν ο Ντιγκινί έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Φετφατζίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπέρτος, Μόρας, Μπράλιτς, Μιχαήλ, Σεσέροβιτς (90′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (78′ Μπούστος), Κάτσε, Ουάρντα, Παπάζογλου (86′ Νούνιτς)

Αρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα (63′ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Ιντέγιε, Γκάμα (79′ Μαρτίνεζ), Λάρσον (69′ Ντιγκινί)




Πηγή: sportlarissa.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια