ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Νέα πεζοδρόμια στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Αντωνίου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Νέα πεζοδρόμια στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Αντωνίου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)


Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της πόλης 

Νέα πεζοδρόμια κατασκευάστηκαν από το Δήμο Λαρισαίων πέριξ του σχολικού συγκροτήματος στο τέρμα της οδού Κουμουνδούρου στην συνοικία του Αγίου Αντωνίου. Στο συγκεκριμένο συγκρότημα λειτουργούν τέσσερα σχολεία (11ο και 34ο Δημοτικά Σχολεία και 7ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία) 




Εργα ανακατασκευής πεζοδρομίων πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη, στο πλαίσιο σχετικής εργολαβίας του Δήμου. Η κατασκευή των πεζοδρομίων στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Αντωνίου ολοκληρώθηκε, λίγο πριν τις γιορτές. 



Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την κατασκευή – ανακατασκευή πεζοδρομίων, ο Δήμος πρέπει να τα φτιάχνει ο δήμος με την τεχνογνωσία που διαθέτει αλλά να τα χρεώνει στους παρόδιους ιδιοκτήτες.


[ads-post]

Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα ο κάθε Δήμος να προχωρά στην κατασκευή με δικούς τους πόρους, όπως κάνει ο Δήμος Λαρισαίων.



Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες σχετικές εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων έγιναν στην οδό Παλαιολόγου, σε δρόμους της Νέας Σμύρνης, στις οδού Καραϊσκάκη και Λογιωτάτου κ.α. 



Ανάλογες εργασίες θα συνεχιστούν σε άλλα σημεία της πόλης.

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια