ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

O «Big Brother» βρήκε τον «μικρό» του αδελφό: Από τον Ανδρέα, στη Ρούλα και τώρα στον Χάρη!

O «Big Brother» βρήκε τον «μικρό» του αδελφό: Από τον Ανδρέα, στη Ρούλα και τώρα στον Χάρη!

Ο Χάρης Βαρθακούρης -μέσω Globetrotters, προφανώς- κάνει την έκπληξη και από νικητής του ταξιδιωτικού reality του Star, φαίνεται ότι θα είναι ο παρουσιαστής του απόλυτου reality show που επιστρέφει θριαμβευτικά την άνοιξη στον ΣΚΑΪ

Είναι ο κανόνας που ισχύει πάντα. Όπως και πρόσφατα, πριν από την εκλογή τελικά της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στη θέση της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Τα ονόματα των υποψηφίων που διαρρέονται, είναι για να “καούν”. Κάπως έτσι συνέβη και με τον παρουσιαστή του «Big Brother». To reality show που επιστρέφει στον ΣΚΑΪ αναζητούσε εδώ και καιρό τον παρουσιαστή του. Οι υποψήφιοι που ακούγονταν πολλοί. Οι φήμες τροφοδοτούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο Χάρης Βαρθακούρης, το απόλυτο outsider με δεδομένo την τηλεοπτική του εμπειρία, είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που θα αναλάβει τελικά τον ρόλο του παρουσιαστή.


Δεκαεννιά χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση, ο Μεγάλος Αδελφός βρήκε το καινούργιο του πρόσωπο. Ήταν Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2001 όταν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 πρωτοσυστήθηκαν μέσα από τις οθόνες με τους μικρούς «πρωταγωνιστές της καθημερινότητας» τότε, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να καθοδηγεί το σόου ώστε να δικαιώσει στο έπακρο τη reality ταυτότητά του.




Μετά από την ιστορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2002, όπου σύσσωμη η Ελλάδα παρακολουθούσε live τον Τσάκα και τον Πρόδρομο μέσα από το σπίτι του ΒΒ και όχι τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να υποδέχεται τη νέα χρονιά από την πλατεία Συνταγματος, το κοινωνικό φαινόμενο Big Brother συνεχίστηκε για μία ακόμη σεζόν στον ΑΝΤ1. Πάντα με τη μαεστρία και το ταμπεραμέντο του Ανδρέα Μικρούτσικου στην παρουσίαση. Ο Μεγάλος Αδελφός στα μέσα του 2005 μετεξελίχθηκε -με παροιμιώδη αποτυχία-σε «Big Mother», με την Τατιάνα Στεφανίδου να παίρνει τη σκυτάλη της οικοδέσποινας και τον ΑΝΤ1 να αποφασίζει πλέον να μη συνεχίσει να επενδύει σε αυτή την κατηγορία τηλεοπτικών παραγωγών. Το 2010 ο Alpha αποφασίζει να επαναφέρει στις οθόνες την παλιά καλή -όχι όμως χρυσή πλέον -συνταγή και η Ρούλα Κορομηλά, με πολλά αντικρουόμενα σχόλια συναντά τους 14 έγκλειστους παίκτες στο σπίτι του ΒΒ.


Ο Γιάννης Πάριος, «Πιο καλή η μοναξιά» και η Αντελίνα της ζωής του

Ο 44χρονος σήμερα Χάρης Βαρθακούρης είχε από μικρός να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι ο Γιάννης Πάριος. Η μουσική γίνεται πολύ γρήγορα η πρώτη του επιλογή, η πρώτη του αγάπη και σε ηλικία μόλις 11 χρόνων, ερμηνεύει μαζί με τον πατέρα του το πρώτο του τραγούδι «Πιο καλή η μοναξιά». Φεύγει στη Βοστώνη, σπουδάζει μουσική σύνθεση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, γράφει για τον διάσημο μπαμπά του τον καινούργιο δίσκο του “Παρέα με το Χάρη” που κυκλοφορεί το 1995, εμφανίζεται στα νυχτερινά μαγαζιά, πρώτα πλάι στον πατέρα του, και μετά με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Δέσποινα Βανδή, γράφει τα δικά του άλμπουμ, πειραματίζεται, δημιουργεί. Ενδιάμεσα βρίσκει µέσω Facebook τη γυναίκα της ζωής του, Αντελίνα Τελώνη. Ανταλλάσουν μηνύματα, κάνουν like ο ένας στον άλλο, και σύντομα παντρεύονται αφού η Αντελίνα είναι ήδη έγκυος. Η οικογένεια τους μεγαλώνει και οι δύο κόρες τους Μελωδία-Μαρία και Λιόνα-Κωνσταντίνα ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.


[ads-post]



«Το VIP ξέρεις τι σηµαίνει; Varthakouris is perfect»

«Οι καβγάδες µας είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάµου µας» έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη που είναι δημοσιογράφος- παρουσιάστρια. Η εκρηκτική σχέση τους γίνεται η ιδανική αφορμή για να τους προτείνει το Star να συμμετέχουν σε ένα καινούργιο project. Στο «Globetrotters», οι διαγωνιζόμενοι παίκτες αναλαμβάνουν αποστολές σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, συγκεντρώνοντας πόντους και κατ’ επέκταση χρήματα που προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αρχικά ο Χάρης διαφωνεί, καθώς θα έπρεπε να λείπουν δύο μήνες εκτός Ελλάδας, μακριά από τις κόρες τους. Η Αντελίνα όµως, το ήθελε πολύ. Τελικά συμφωνούν, και κάνουν το απόλυτο hit με τις απίθανες εκτός ελέγχου αντιδράσεις τους μπροστά στην κάμερα και τις viral ατάκες τους, μεταξύ των οποίων θρυλική παραμένει εκείνη του Χάρη: «Το VIP το είδες εδώ; Ξέρεις τι σημαίνει; Varthakouris is perfect»!



Το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον ΣΚΑΪ

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ εντοπίζοντας την τεράστια δημοφιλία του Χάρη Βαρθακούρη μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο «Globetrotters» που του χάρισε τη νίκη, μαζί με την εξίσου εκρηκτική σύζυγό του Αντελίνα, δεν αμφιταλαντεύτηκαν πολύ πριν τον προσεγγίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε μια σκέψη αρχικά να είναι μαζί του ένα ακόμη πρόσωπο, σε ρόλο συμπαρουσιαστή backstage -μάλιστα είχε ακουστεί το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το GNTM- αλλά τελικά απορρίφθηκε αυτή η ιδέα.

Είναι προφανές ότι ο Χάρης θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιον να αποδείξει ότι μπορεί να είναι απόλυτα συνεπής σε ό,τι του ζητηθεί, με πλήρη αίσθηση ευθύνης. Αντιλαμβάνεται ότι είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό project και θέλει, χωρίς να χάσει τον αυθορμητισμό του, να ευθυγραμμιστεί με τις υποδείξεις της παραγωγής.

Η πρεμιέρα του ΒΒ από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ προγραμματίζεται για τις αρχές Μαρτίου, με καθημερινά επεισόδια, εκτός Σαββάτου. Το εβδομαδιαίο live κάθε Κυριακή βράδυ, διάρκειας σχεδόν 2,5 ωρών, με ζωντανές συνδέσεις, εκπλήξεις και προσκεκλημένους, θα παρουσιάζει, όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Βαρθακούρης, στην πρώτη του εμφάνιση σε ρόλο παρουσιαστή.

Ο νέος, «μικρός αδελφός» του Big Brorther έρχεται αποφασισμένος: Haris Varthakouris is watching you!





Πηγή: www.protothema.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια