Υπέβαλε παραίτηση ο νέος διοικητής του ΓΝΛ

Υπέβαλε παραίτηση ο νέος διοικητής του ΓΝΛ


Την παραίτησή του υπέβαλε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του istigmes.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Μπάμπης Μπαλής λίγες μόνον ημέρες έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του στις 21/1.

Ο κ. Μπαλής φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φ.Σερέτη την περασμένη εβδομάδα , καθώς υπήρξε μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συνάντησή τους στο γραφείο του Διοικητή της ΥΠΕ.

Ο κ. Μπαλής από εκείνη την στιγμή έχει υποβάλει την παραίτησή του η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δεκτή, ενώ καταβάλλονται πολιτικές προσπάθειες να αλλάξει την απόφασή του.


Είναι πάντως απορίας άξιο τί είναι αυτό που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του νέου Διοικητή ώστε να τον οδηγήσει σε αυτή τουτην απόφαση, καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα στέλεχος στο χώρο της υγείας που χαίρει εκτίμησης, έχει γνώσεις, είναι συνθετικός και πολύ προσεκτικός με τα θέματα της διοίκησης.

Ο κ. Μπαλής που κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας, είναι μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού στο Εργαστήριο Κυτταρογενετικής και Μοριακής Γενετικής, της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ την τριετία 2013-2016 διετέλεσε αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου (επί θητείας Καραμπάτσα), & το τελευταίο διάστημα της θητείας του εκτελούσε χρέη διοικητή.

[ads-post]

Μάλιστα όταν αποχώρησε ο κ. Μπαλής από το Νοσοκομείο του Βόλου το 2016 από το Σύλλογο Εργαζομένων του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, είχε εκδοθεί μία διθυραμβική για το πρόσωπό του ανακοίνωση η οποία δείχνει την ποιότητα και τα διοικητικά του προσόντα.


Πηγή: istigmes.grΥπέβαλε παραίτηση ο νέος διοικητής του ΓΝΛ