ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik: Όλη η αλήθεια για τις φήμες περί εγκυμοσύνης


Αν και η Ηλιάνα Παπαγεωργιου και ο Snik διανύουν την καλύτερη φάση στη σχέση τους, η εγκυμοσύνη δεν είναι προς το παρόν στο... μενού της ευτυχίας τους, όπως επιβεβαιώνουν στην Reallife πηγές από το περιβάλλον του αγαπημένου ζευγαριού.

Το εκθαμβωτικό μοντέλο και ο ράπερ μένουν μαζί, όπως μαρτυρούν πολλές από τις αναρτήσεις τους στο instagram, ενώ οι δυο τους φαίνονται απόλυτα συνειδητοποιημένοι γι' αυτή τη σχέση. Ο Snik δεν έκρυψε το γεγονός ότι στο σπίτι, απ' όπου η Ηλιάνα δημοσίευσε το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρακολούθησε τον τελικό του GNTM σχολιάζοντας παράλληλα τον ρόλο της αγαπημένης του. Το σύνολο που φορούσε η κριτής του ριάλιτι μοντέλου στον τελικό, το οποίο της τόνιζε ελαφρώς την κοιλιά, πυροδότησε τους ψίθυρους για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Αν και οι φήμες πήραν φωτιά αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι αυτή τη στιγμή από τα πιο καυτά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και οι δύο, ωστόσο, αγαπούν τα παιδιά και τα θεωρούν καρπούς του έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. «Είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις. Όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει, είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή , να πεις δύο πράγματα. Αυτό για εμένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά», δήλωσε πρόσφατα ο Snik, για τη σχέση που μοιάζει να έχει απελευθερώσει και τους δύο.


[ads-post] 


«Δεν δουλεύω και στη NASA...Όλοι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Όλα στο μυαλό μας είναι και αν θέλουμε μπορούμε να το προσπαθήσουμε. Έχει τύχει να περάσω περίοδο της ζωής μου που ήμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση. Τώρα χρειάζομαι και άλλα πράγματα για να είμαι ολοκληρωμένη. Έχω μάθει να επενδύω σε εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά!» , είχε πει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι και οι δύο διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους τους, απολαμβάνοντας χωρίς συστολή ή δεύτερες σκέψεις τον έρωτά τους.







Πηγή: RealLife










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια