Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας ύψους 900.000 ευρώ

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας ύψους 900.000 ευρώ

Ακόμα ένα έργο συντήρησης, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας με στόχο τη διαμόρφωση ασφαλέστερων συνθηκών μετακίνησης των πολιτών εισέρχεται σε φάση υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 900.000 ευρώ. Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας Περιφέρειας Θεσσαλίας .

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:
«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κώστα Νούσιο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

[ads-post]

Για την αποκατάσταση των ζημιών προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης που είναι οι εξής:
  • Καθαρισμός και μόρφωση τάφρων
  • Καθαρισμός οχετών
  • Άρση Καταπτώσεων
  • Κατασκευή επιχωμάτων
  • Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης των οποίων οι θέσεις και οι διαστάσεις θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία
  • Κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου
  • Κατασκευή σωληνωτών οχετών
  • Εργασίες οδοστρωσίαςΞεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας ύψους 900.000 ευρώ