ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Το τσίπουρο βγάζει τα τρακτέρ στους δρόμους στον Τύρναβο

Το τσίπουρο βγάζει τα τρακτέρ στους δρόμους στον Τύρναβο


Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τα καταστροφικά της σχέδια για το τσίπουρο εμφανίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια μαζικής συγκέντρωσης στο Εμμανουήλειο του Τυρνάβου αγρότες του δήμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Αγροτικών Συλλόγων και του συλλόγου Αμβυκούχων του δήμου.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν σήμερα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα συγκεντρωθούν στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στην είσοδο του Τυρνάβου στην Τούμπα, ενώ από την Κυριακή οι αγρότες του Δαμασίου θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στην είσοδο του χωριού.

[ads-post]

Στη συνέχεια όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στο δρόμο Λάρισας Τυρνάβου στο σημείο που συναντά την παλιά εθνική οδό (μάρμαρα Κουτόβα) όπου και θα στηθεί το μπλόκο στο οποίο θα συμμετέχουν αγρότες με τα τρακτέρ τους από όλο το δήμο (Τύρναβος, Αργυροπούλι, Αμπελώνας, Δαμάσι) αλλά και από την περιοχή της Τσαριτσάνης.

Πέρα από το τσίπουρο τα αιτήματα που προβάλουν οι αγρότες με την κινητοποίησή τους είναι ουσιαστικές ενισχύσεις στα ροδάκινα και στα αχλάδια, βελτιώσεις στο ασφαλιστικό, και ουσιαστικές αλλαγές στον ΕΛΓΑ.





Πηγή: paidis.com
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια