Πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ η αποδεκατισμένη λόγω τιμωρημένων και τραυματιών ΑΕΛ, αλλά έχασε τελικά με 2-1, με τα γκολ των Λημνιού στο 14’ και του Ντάγκλας Αουγκούστο στο 45+2’.


Οι βυσσινίμείωσαν στο 67’ με τον Ηλιάδη και έχουν φρικτά παράπονα από τον Σέρβο διαιτητή Γιοβάνοβιτς που στο 33’ και με το σκορ στο 0-1, αρνήθηκε παρότι πήγε στο VAR, να υποδείξει την παράβαση σε διπλό χέρι των Αουγκούστο και Μαουρίσιο. 


Στους 58 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ έμεινε στην 10η θέση με 26 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός μόνο στο πρώτο μέρος, αλλά στάθηκε πάνω στο 0-2, ενώ η τελευταία του καλή στιμγή καταγράφηκε στο 55’ με τον Πέλκα να σημαδεύει το δοκάρι μετά από γέμισμα του Γιαννούλη. Η ΑΕΛ πάλεψε φιλότιμα, παρά το γεγονός πως με το ζόρι συμπλήρωσε 16άδα και στρίμωξε τον ΠΑΟΚ, που έφυγε ωστόσο με το διπλό.


[ads-post] 


Οι συνθέσεις:

AΕΛ: Κρίστινσον, Μπάλλας, Τόρζε, Παπάζογλου, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε, Αλί Γκαζάλ (45’+1’ λ.τρ. Ηλιάδης), Βινίσιους (77’ Πινακάς)


Στον πάγκο έμειναν οι: Νάγκυ, Γκόλιας, Λουφάκης.


ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Λάμπρου, Πέλκας (61’ Ελ Καντουρί), Άκπομ.


Στον πάγκο έμειναν οι: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Εσίτι, Στοχ.








Πηγη: www.kosmoslarissa.gr