ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Συγκλονίζει ο θάνατος 59χρονου Βολιώτη που βρέθηκε σε παλιό βαγόνι του ΟΣΕ


Συγκλονίζει από χθες η είδηση, ότι νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 59χρονος Έλληνας σε παλιό βαγόνι του ΟΣΕ, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βόλου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πτώμα βρέθηκε από φοιτητή σε ακινητοποιημένο βαγόνι του ΟΣΕ, σε μερική αποσύνθεση, ταυτοποιήθηκε και διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε Έλληνα ηλικίας 59 χρόνων.


Μόλις ο νεαρός συνήλθε από το σοκ, της πρώτης εικόνας, ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία
Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άνδρα που είχε αποβιώσει τουλάχιστον πριν από δύο με τρεις εβδομάδες, αλλά δεν φαίνεται να υπήρχαν άλλα ευρήματα.


[ads-post] 


Η Αστυνομία ερευνά τον χρόνο, τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του άνδρα, για τον οποίο δεν δηλώθηκε εξαφάνιση, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Εκτιμάται ότι ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο ακριβείς απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δώσει η νεκροτομή.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι πάνω στη σορό βρέθηκε μια αστυνομική ταυτότητα, από την οποία προέκυψε ότι ο νεκρός ήταν ένας 59χρονος γνωστός άστεγος που κυκλοφορούσε με ένα ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε κλειδωμένο έξω από το βαγόνι. Φέρεται κατά καιρούς κάποιοι να τον φιλοξενούσαν και να του έδιναν τροφή και χρήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τρία αδέρφια τα οποία επισκεπτόταν κατά διαστήματα και έμενε μαζί τους.






Πηγή: magnesianews.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια