Για υπονόμευση κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αγροτικοί σύλλογοι του Τυρνάβου

Για υπονόμευση κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αγροτικοί σύλλογοι του Τυρνάβου


Ευθείες βολές για υπονόμευση του αγώνα, εξαπολύουν με ανακοίνωση τους οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας Τυρνάβου, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύρναβο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Κύριοι της ομάδας μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου εμείς οι αγρότες του Μπλόκου στον Τυρνάβο δεν σας επιτρέπουμε να υπονομεύεται τον αγώνα μας.

Βρισκόμαστε για μέρες στο δρόμο διεκδικώντας τα αιτήματα επιβίωσης μας, κάνετε φθηνή πολιτική στις πλάτες μας για να δικαιολογήσετε τους πολιτικούς σας προϊστάμενους και τις αποφάσεις τους όταν ήταν κυβέρνηση αλλά κυρίως θέλετε να δικαιολογήσετε την δική σας τοπική ανυπαρξία.
Απορίες έχουμε και εμείς πολλές.

Που είστε τόσες μέρες που αγωνιζόμαστε στο δρόμο εδώ στο μπλόκο του Τύρναβου; Άφαντοι. Που ήσασταν τα προηγούμενα χρόνια στους αγώνες επιβίωσης που δίναμε εμείς οι βιοπαλαιστές αγρότες; Πουθενά.

Συμφωνείτε με τα αιτήματα μας; ΟΧΙ αποδεδειγμένα η θα το κάνετε και αυτό ΝΑΙ τώρα που είστε αντιπολίτευση άλλωστε συνηθισμένοι είστε.
Το να πρωσοποποιούνται οι αγώνες των αγροτών και να βάζουν ταμπέλες σε αυτούς είναι πάγια τακτική και της σημερινής κυβέρνησης με μπροστάρη τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μια τακτική που σκοπό έχει να υπονομεύσει τον αγώνα μας και να τον διάσπασει διότι ούτε η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να αντιπαράθεση στο δίκαιο και στην αναγκαιότητα των αιτημάτων μας.

[ads-post]

Αλλά αυτό που κάνει η ομάδα ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου ως αντιπολίτευση δηλαδή να ακολουθεί την ίδια τακτική με την κυβέρνηση διάσπασης και υπονόμευσης του αγώνα των αγροτών δεν έχει προηγούμενο.

Φαίνεται καθαρά η εμμονική διαταραχή που έχουν κάποιοι με τις νόμιμα εκλεγμένες διοικήσεις των συλλόγων μας. Οι εκπρόσωποι του μπλόκου μας στις δηλώσεις που έχουν κάνει στα Μ.Μ.Ε καταγγέλλουν την απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης(εκεί εντάσσεται και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου) ότι αυτή η απόφαση είναι παράνομη και καταχρηστική που κλέβει το όνομα Τσίπουρο από τους αμπελουργούς για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Μεγαλοποτοποιών οδηγώντας στον αφανισμό την αμπελοκαλλιέργεια.

Φαίνεται καθαρά τι εξυπηρετεί από τις ευχαριστίες που στέλνουν οι Σύνδεσμοι Βιομηχάνων στον κ.Γεωργιαδη. Τα περιθώρια όμως να μας αποτελειώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άφησαν οι υπουργικές αποφάσεις και οι χειρισμοί της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και η αβεβαιότητα με την μεγάλη καθυστέρηση στην απόσταξη.

Ήρθε τώρα η σημερινή κυβέρνηση σε συνέχεια και ολοκληρώνεται το έγκλημα εις βάρος μας. Συνεχίζουμε στον δρόμο του αγώνα για την επιβίωση μας».
Πηγή: www.ert.gr


Για υπονόμευση κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ αγροτικοί σύλλογοι του Τυρνάβου