ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Αιτήσεις διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας


Αιτήσεις διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας


Από τις  27 Φεβρουαρίου λειτουργεί ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων ακινήτων στους Δήμους της χώρας.

Η πλατφόρμα έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μη χρειάζονται άλλα δικαιολογητικά και να προκύπτει αυτόματα η διαφορά ανάμεσα στα τετραγωνικά μέτρα που είναι δηλωμένα στο Ε9 και εκείνα βάσει των οποίων γίνεται η χρέωση των δημοτικών τελών.

Δηλαδή, δεν απαιτείται η υποβολή κανενός απολύτως δικαιολογητικού από τον πολίτη προκειμένου να γίνεται η διόρθωση. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει είναι οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για το taxisnet.  

[ads-post]

Η πρόσβαση στην εφαρμογή πραγματοποιείται μέσω των sites : του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης https://mindigital.gr/, του Υπουργείου Εσωτερικών ypes.gr, της ΓΓΠΣΔΔ gsis.gr και της ΚΕΔΕ kedke.gr. ή απευθείας στην ιστοσελίδα https://tetragonika.govapp.gr.

Επισημαίνεται, ότι ο Δήμος Λαρισαίων δε θα δέχεται αιτήσεις διόρθωσης τετραγωνικών μέτρων από τις 03/03/2020 και εφεξής, ενώ οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν έως και τις 28/02/2020 δεν απαιτείται να επαναυποβληθούν ηλεκτρονικά.






















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια