Έρχεται συνολική ανάπλαση για το αναψυκτήριο στο Αλκαζάρ

Έρχεται συνολική ανάπλαση για το αναψυκτήριο στο Αλκαζάρ


Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία της δημοπρασίας για την παραχώρηση του αναψυκτηρίου του Αλκαζάρ από τον δήμο Λαρισαίων. Στην διαδικασία πλειοδότησε ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Κουκουράβας

Συνολικά 4 επιχειρηματίες «κονταροχτυπήθηκαν» για την κτήση του αναψυκτηρίου. Το τίμημα έφτασε τις 4.100 ευρώ μηνιαίως για τα επόμενα 15 χρόνια.
Το αναψυκτήριο του Κηποθεάτρου στο πάρκο Αλκαζάρ είναι συνολικού εμβαδού 113,24 τ.μ., αποτελούμενο από τον κύριο χώρο του καταστήματος εμβαδού 86,05 τ.μ.(αποθήκη, παρασκευαστήριο, μία τουαλέτα και αποδυτήρια) και από 27,19 τ.μ. στεγασμένης βεράντας σε συνέχεια του κύριου χώρου, ένα κτήριο με τέσσερις (4) τουαλέτες συνολικού εμβαδού 11,70 τ.μ. και τέσσερα (4) ξύλινα στέγαστρα συνολικού εμβαδού 177,15 τ.μ.

[ads-post]Στη σύμβαση που υπογράφεται με τον επιχειρηματία προβλέπεται η συνολική ανάπλαση του χώρου του αναψυκτηρίου με ένα ποσό που φτάνει τις 150.000 ευρώ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και προβλέπεται να γίνει μια συνολική ανακαίνιση του τόσο στο κυρίως κτίριο όσο και στο περιβάλλοντα χώρο.

Πηγή: www.larissanet.gr
Έρχεται συνολική ανάπλαση για το αναψυκτήριο στο Αλκαζάρ