ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Η Άννα Βαγενά δηλώνει: «Επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση»

Η Άννα Βαγενά δηλώνει: «Επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση»


Σε ανακοίνωσή της η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά, αναφέρει:

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αποδείχτηκε εντελώς ανίκανη να αντιμετωπίσει μία σοβαρή κρίση. Μιλάμε για την κρίση του προσφυγικού-μεταναστευτικού. Το απερίγραπτο μπάχαλο που έχει δημιουργήσει από τη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, τις τελευταίες μέρες παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Να μας φυλάξει ο Θεός να μην συμβεί κάτι χειρότερο και πιο σοβαρό στην περιοχή των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει. Πήρε την εξουσία εκμεταλλευόμενη την πιο ακραία προπαγάνδα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Τώρα, αυτή η προπαγάνδα της έχει γυρίσει «μπούμερανγκ». Έτσι, τα έχουν εντελώς χαμένα, διαλύουν και ανασυγκροτούν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, εκδίδουν αποφάσεις και τις παίρνουν πίσω σε λίγες ώρες. Αντί να κοιτάξουν να αποσυμφορήσουν τα νησιά, στέλνουν ΜΑΤ για καταστολή. Κάνουν συσκέψεις, χωρίς να καλούν τον αρμόδιο υπουργό και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα δούμε ακόμα.

Αν τα είχε κάνει αυτά η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες από την πλειοψηφία των ΜΜΕ. Τώρα όλα αυτά τα Μέσα που έφεραν τον κ. Μητσοτάκη στην κυβέρνηση «σφυρίζουν κλέφτικα».

Κύριοι, όσα επιτελικά κράτη και αν θεσπίσετε, είστε στην πράξη ανίκανοι.

Η χώρα δεν αντέχει άλλο μία τέτοιου είδους διακυβέρνηση σε σοβαρά εθνικά θέματα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.»




[ads-post]











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια