Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ανακοινώνει ότι:


Την Τετάρτη 19/02/2020 και ώρες: 08.30 ως 14.30, θα πραγματοποιηθεί διανομή 26 προϊόντων (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΦΕΤΑ , ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΖΑΧΑΡΗ , ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ , ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ , ΦΑΣΟΛΙΑ , ΦΑΚΕΣ , ΓΡΑΒΙΕΡΑ 500gr, ΜΗΛΑ , ΑΧΛΑΔΙΑ  κ.α. ), αποκλειστικά στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας, στις παλιές εργατικές κατοικίες, στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελασσόνας – Λάρισας.


Οι ωφελούμενοι για να παραλάβουν τα είδη θα πρέπει να έχουν την αίτηση- ένταξη τους στο ΚΕΑ, αποδεικτικό του ΑΜΚΑ, Ταυτότητα ή Διαβατήριο. Σε περίπτωση παραλαβής από άλλο άτομο απαιτείτε εξουσιοδότηση.


Υπενθυμίζεται  ότι δεν θα υπάρξει άλλη διανομή των ίδιων τροφίμων.


Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να έρθετε, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε κάποιον άλλο να τα παραλάβει, διαφορετικά τα τρόφιμα χάνονται.


[ads-post] 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

•    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: κα ΚΑΡΚΑΒΑΝΙΔΟΥ – ΣΚΡΕΤΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ , ΤΗΛ:2493025440