ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Ενεργειακή αναβάθμιση στο κτίριο του Επιμελητηρίου Λάρισας


Στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Επιμελητηρίου στη Λάρισα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Το Περιφερειακό Συμβούλιο έδωσε την έγκριση μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Επιμελητηρίου για την υλοποίηση του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ», προϋπολογισμού 850.000 ευρώ. Στόχος της παρέμβασης είναι η μείωση του ετήσιου κόστος θέρμανσης, καθώς και η βελτίωση των θερμικών συνθηκών άνεσης  στο εσωτερικό των χώρων. 

[ads-post] 

Το έργο αποσκοπεί στην εξοικονόμηση ενέργειας, βοηθώντας στην προστασία του περιβάλλοντος και ενισχύοντας την προσπάθεια καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.



Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υποστήριξε τα εξής: 

«Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισα Σωτήρη Γιαννακόπουλο, τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Επιμελητηρίου στη Λάρισα. Είναι ένα έργο ουσίας καθώς στόχος του είναι το κτίριο να εκσυγχρονιστεί ως προς τη λειτουργία του, να γίνει πιο φιλικό και να μειωθεί το ενεργειακό του αποτύπωμα στο περιβάλλον. Με σχέδιο και προγραμματισμό παρεμβαίνουμε, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές μας, ώστε τα κτίρια που στεγάζονται σημαντικοί φορείς να ανταποκρίνονται στις ανάγκες προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή».













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια