ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Διανομή Τροφίμων στους δικαιούχους του Δωρητηριου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών Λαρισας

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.


Άλλη μια Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία. Οι εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, εξυπηρέτησαν εκατοντάδες οικογένειες Λαρισαίων, που προμηθεύτηκαν υψηλής ποιότητας προϊόντα ντόπιων παραγωγών, σε χαμηλές τιμές. 


Πέρα όμως από το όφελος καταναλωτών και παραγωγών, επωφελήθηκαν και δεκάδες οικογένειες με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, που είναι δικαιούχοι του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.


Τα προϊόντα που μοιράστηκαν την Τσικνοπέμπτη 20-2-2020 σ’ αυτές τις οικογένειες, προέρχονταν από δωρεές που από κοινού έκαναν οι παραγωγοί με τους καταναλωτές, καθώς ένα προσυμφωνημένο ποσοστό των προϊόντων που διακινούνται στην Αγορά καταναλωτών, προορίζεται για το Δωρητήριο Τροφίμων. Σ’ αυτά τα τρόφιμα προστέθηκαν και δωρεές επιχειρήσεων της περιοχής μας, καθώς και τρόφιμα που φέρνουν καθημερινά πολίτες και φορείς στη Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ.

[ads-post] 

Οι εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας και οι οικογένειες των δικαιούχων θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους γι’ αυτές τις προσφορές, που επιβεβαιώνουν την αλληλεγγύη και την συνεκτικότητα της κοινωνίας μας σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια