Παραμένει “Θεσσαλάρχης” στην ΕΛ.ΑΣ. ο Αστέριος Μαντζιώκας

Παραμένει “θεσσαλάρχης” στην ΕΛ.ΑΣ. ο Αστέριος Μαντζιώκας


Ο ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας αναμένεται να παραμείνει Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας στο πλαίσιο των κρίσεων στην Ελληνική Αστυνομία, που ξεκίνησαν χθες, ενώ στον βαθμό του αντιστράτηγου προήχθη ο Λαρισαίος, Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο οποίος τοποθετήθηκε Επιτελάρχης στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.. 


Το Συμβούλιο Κρίσεων συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη και αποστράτευσε έναν αντιστράτηγο και πέντε υποστρατήγους - μεταξύ των οποίων και ο Αττικάρχης- διατηρώντας στον βαθμό τρεις αντιστράτηγους και 17 υποστρατήγους. 


Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Συμβούλιο έκρινε προακτέο στον βαθμό του αντιστρατήγου, τον υποστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, ο οποίος τοποθετήθηκε προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στον βαθμό του αντιστρατήγου διατηρήθηκε και παραμένει Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, ο Κωνσταντίνος Σκούμας. 


[ads-post] 


Ακολούθησαν οι κρίσεις των ταξιαρχών, έντεκα εκ των οποίων αποστρατεύθηκαν, ενώ έξι προήχθησαν. Στον βαθμό του ταξιάρχου διατηρήθηκε ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει «Θεσσαλάρχης» της ΕΛ.ΑΣ.. 


Οι τοποθετήσεις των Γενικών θα ανακοινωθούν σήμερα αφού προηγηθούν οι κρίσεις των αστυνομικών διευθυντών.Πηγη: www.kosmoslarissa.gr (Χ.Ψ.) 

Τα ΝΕΟΤΕΡΑ...

[recent][timeline]
[facebook][blogger]
Από το Blogger.