ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο πρόσωπο της Dolce & Cabbana είναι η κόρη της Monica Bellucci (ΦΩΤΟ)

Το νέο πρόσωπο της Dolce & Cabbana είναι η κόρη της Monica Bellucci (ΦΩΤΟ)

H ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εμφανής...

Το νέο πρόσωπο του ιταλικού οίκου Dolce & Cabbana ακούει στο όνομα Deva Cassel. Μπορεί το όνομα να μην είναι γνώριμο στα αυτιά σου, αλλά σίγουρα γνωρίζεις τους διάσημους γονείς της, Monica Bellucci και Vincent Cassel. Η 15χρονη κόρη του πρώην ζεύγους επιλέχθηκε για την καμπάνια του αρώματος Shine, ένας ταιριαστός τίτλος για την κλώνο της διάσημης ηθοποιού.



Στην καμπάνια του αρώματος, η κόρη της Monica Bellucci κρατάει ένα μπουκέτο αγριολούλουδα και φοράει ένα αέρινο λευκό φόρεμα, έχοντας ένα ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά της. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Ιταλίας στην ακτή του Αμάλφι.



[ads-post]

Το άρωμα της Dolce & Gabbana θυμίζει τη μυρωδιά της ανοιξιάτικης ανθοδέσμης σε ένα πλαίσιο πιο φρουτώδες με νότες γασεμιού και πορτοκαλιάς. Το νέο άρωμα είναι κατάλληλο για μικρές κυρίες, γι’ αυτό η Deva Cassel φαίνεται πολύ αρμονική στη καμπάνια με το πιο ρομαντικό τρόπο.



Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι η παρθενική δουλειά / εμφάνιση της Deva Cassel και από τώρα θεωρείται πολύ επιτυχημένη. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν πως το κορίτσι προβλέπεται να κάνει μεγάλη καριέρα στο μοντελινγκ και από τώρα πολλά fashion houses έχουν ζητήσει από τον κλώνο της Bellucci να συνεργαστούν, αλλά οι αστέρες γονείς της προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να απομακρύνουν την κόρη τους από τα αδιάκριτα μάτια των paparazzi.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deva Cassel (@devacassel_) στις





Πηγή: www.marieclaire.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια