ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο στα πλαίσια του Erasmus+


Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο στα πλαίσια του Erasmus+


Μαθητές και  μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Λάρισας, μαζί με μαθητές και μαθήτριες που φιλοξενούν, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA229 και με διακριτική ονομασία «Sm@rt Stuff”, από την  Piacenza  της Ιταλίας,  το Los Barrios της Ισπανίας, το Galați της Ρουμανίας,  την Oostende του Βελγίου, βρέθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης όπου τους/τις υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Δημήτριος Δεληγιάννης.

Με κύριο στόχο του προγράμματος να είναι η προβολή του τόπου κάθε σχολείου, η πολιτισμική ανταλλαγή, η προώθηση της επιχειρηματικότητας ανάμεσα στους νέους και η προσπάθεια ενεργούς συμμετοχής των νέων σε θέματα που αφορούν την τοπική τους κοινωνία, η συζήτηση κινήθηκε σε ένα πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και παρατηρήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων πάνω στα συγκεκριμένα θέματα.



Ακόμη οι μαθητές και οι μαθήτριες αναφέρθηκαν σε πράγματα που τους αρέσουν  ή τους προβληματίζουν σχετικά με τη πόλη μας, ενώ ο κύριος Δεληγιάννης τους παρουσίασε μία σειρά από δράσεις που προσπαθεί να αναπτύξει ο Δήμος για του νέους και τις νέες της πόλης μας, όπως τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς του Δήμου ήταν η κα. Σταυρούλα Μουρτζανού, και ο κ.  Απόστολος Πέκας, ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα Νεολαίας.

[ads-post]

Από πλευράς του, ο Δήμος Λαρισαίων θέλει να συγχαρεί όλους του μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, καθώς και την παιδαγωγική ομάδα των καθηγητών του 6ου Γυμνασίου που απαρτίζεται από τον κ. Παπαμαργαρίτη Βασίλειο (Διευθυντής), τους κ.κ. Τασιόπουλος Ε. και Κωστάκης Αθ. (υποδιευθυντές), τις κυρίες Γιαλαμά Α., Εξάρχου Α., Καλπακίδου Δ., Μπουμπουράκα Β., Πάικου Σ. και  Γάλλου Ζ. και τον κ. Ντάλλα Εμ. για την άριστη οργάνωση του προγράμματος.



























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια