ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Με ισοπαλία 0-0 κατάφερε να πάρει τον βαθμό η ΑΕΛ στη Λαμία η ΑΕΛ

Με ισοπαλία 0-0 κατάφερε να πάρει τον βαθμό η ΑΕΛ στη Λαμία η ΑΕΛ


Η ΑΕΛ βελτίωσε την εικόνα της σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της αλλά της έλειψε η ουσία με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την εξάδα.

Οι «βυσσινί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο ΔΑΚ Λαμίας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία σε ένα ματς όπου είχαν τις ευκαιρίες για να φύγουν νικητές σήμερα αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το ίδιο εύκολα, θα μπορούσαν να το έχουν χάσει.

Πρώτη συμμετοχή για Τόρζε που αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς, μοιραίος με τις ευκαιρίες που έχασε για να σκοράρει ο Ουάρντα, προβληματική η αμυντική γραμμή χωρίς Μόρα, ενώ συζητήθηκε η φάση του 74′ με την ΑΕΛ να ζητά πέναλτι στην φάση του Μπέρτου με τον διαιτητή Παπαδόπουλο αρχικά να υποδεικνύει την παράβαση αλλά στην συνέχεια να την παίρνει πίσω έπειτα από υπόδειξη του VAR Σέζου.



Πως έπαιξαν

Η Λαμία παρατάχθηκε με τον Θεοδώροπουλο κάτω από δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον ενώ στόπερ αγωνίστηκαν οι Βύντρα και Αντέτζο.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Δημούτσος και Μπεχαράνο με πιο προωθημένο τον Τιρόνε στα άκρα οι Βιγιάλμπα και Καραμάνος και στην κορυφή ο Μπιανκόνι.

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, τον Μπέρτο δεξιά, τον Μούζεκ αριστερά και στόπερ τους Ζίζιτς και Μιχαήλ. Στον άξονα οι Γκαζάλ, Σεσέροβιτς και Κάτσε, στα άκρα οι Βινίσιους και Ουάρντα και στην κορυφή ο Παπάζογλου.


Μπορούσε να το… τελειώσει από νωρίς

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2′ ο Μπεχαράνο δοκίμασε ένα σουτ το οποίο πέρασε πάνω από την εστία του Κρίστινσον.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε πιο πιεστική στον άξονα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, πήρε μέτρα και ήταν πιο απειλητική.

Οι «βυσσινί» βρέθηκαν κοντά στο γκολ από νωρίς. Στο 6′ από μακρινή μπαλιά ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά, ο Βινίσιους έβγαλε με την μία κάθετη για τον Ουάρντα, όμως ο Αιγύπτιος από το ύψος της περιοχής σούταρε ψηλά πάνω από την εστία και σουτ του Θεοδωρόπουλου.

Η ΑΕΛ συνέχισε την πίεση. Στο 8′ η κάθετη του Ουάρντα βρήκε τον Βινίσιους στην κίνηση εντός περιοχής όμως ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να τοποθετήσει το σώμα του σωστά κι έτσι το σουτ του ήταν εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα της Λαμίας.


Η Λαμία βγήκε μπροστά και απείλησε στο 19′. Η σέντρα του Καραμάνο πέρασε από όλους με αποτέλεσμα να στρωθεί η μπάλα εκτός περιοχής στον Βάντερσον που δοκίμασε το σουτ με το αριστερό όμως η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Κρίστινσον.

[ads-post]

Βρήκε χώρους

Η ΑΕΛ έβρισκε χώρους στην πλάτη της άμυνας με τους κινητικούς Ουάρντα και Βινίσιους χωρίς όμως να είναι ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.

Στο 34′ ο Κάτσε με ψιλοκρεμαστή πάσα βρήκε στην πλάτη του κεντρικού αμυντικού διδύμου της Λαμίας τον Ουάρντα, αυτός πήρε μέτρα και σούταρε από πλάγια θέση όμως η προσπάθεια του ήταν αδύναμη και ο Θεοδώροπουλος στην σωστή θέση, στην γωνιά του, για να μπλοκάρει.

Πιο κινητική η Λαμία στο δεύτερο

Η Λαμία ήταν αρκετά καλύτερη στο δεύτερο μέρος του αγώνα και έψαξε το γκολ με αξιώσεις.


Στο 48′ η ασίστ του Δημούτσο για τον Καραμάνο έβγαλε τον επιθετικό της Λαμίας στο ύψος της περιοχής με χώρο για σουτ, το δοκίμασε όμως ο Κρίστινσον έβγαλε σωστά την μπάλα στην γωνία του σε κόρνερ.

Στο 53’ο Καραμάνος κάνει το σουτ, δεξί και διαγώνιο, ο Κρίστινσον απομάκρυνε ξανά σε κόρνερ.

Η Λαμία συνέχισε το επιθετικό κρεσέντο της στο 56′. Ο Τιρόνε με τη μία τσιμπησε την μπάλα και έβγαλε δεξιά για τον Σκόνδρα, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα, όμως δεν βρήκε συμπαίκτη για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59′ ο Δημούτσος έβγαλει δεξιά στον Μπιανκόνι, ο Βραζιλιάνος εκάνε το γύρισμα, όμως έδιωξε κόρνερ από την άμυνα της ΑΕΛ.

Στο 61′ η γυριστή κεφαλιά του Μπιανκόνι κατέληξε έξω.

Στο 63′ η ΑΕΛ κατάφερε να δώσει παρουσία στο ματς. Ο Κάτσε βγάζει αριστερά στον Ουάρντα, ο Αιγύπτιος κάνει τη σέντρα, ο Παπάζογλου επιχειρεί το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι όμως για λίγα εκατοστά κανείς πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.


Διαμαρτυρίες για πέναλτι

Στο 74′ σημειώθηκε η φάση που συζητήθηκε περισσότερο στο ματς. Ο Μπέρτος προσπάθησε να μπει εντός περιοχής, δύο παίκτες της Λαμίας του έκοψαν τον δρόμο αντικανονικά με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να υποδεικνύει αρχικά πέναλτι. Έπειτα από 4 λεπτά ο διαιτητής VAR πρότεινε στον ρέφερι από την Μακεδονία να υποδείξει φάουλ εκτός περιοχής κι έτσι άλλαξε την απόφαση του.
Το φάουλ το εκτέλεσε ο Ουάρντα όμως ο Αιγύπτιος ήταν άστοχος με σουτ του να φεύγει ψηλά άουτ.

Δύο φάσεις μέχρι το φινάλε

Στο 85′ ένα σουτ του Παπάζογλου από καλή θέση ήταν άστοχο.

Στο 88′ ήρθε η απάντηση της Λαμίας με τον Νιάς να δοκιμάζει την τύχη του εκτός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.

Λαμία (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Τιρόνε (79 Νιασέ), Βιγιάλμπα (82′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66′ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μούζεκ Μιχαήλ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς (81′ Νούνιτς), Κάτσε, Γκαζάλ, Βινίσιους (62′ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κούλα (Ξάνθης)
4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Σέζος (Κιλκίς)
ΑVAR: Παπαδάκης (Ηράκλειο)





Πηγή: sportlarissa.gr














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια