«Ο Άνδρας με τη Πουά γραβάτα» από την «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»

«Ο Άνδρας με τη Πουά γραβάτα» από την «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»


ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ» 
«Ο Άνδρας με τη Πουά γραβάτα»
Των ΕΛ ΡΟΙ και ΑΒΓ 


Στην τελική ευθεία για τη παρουσίαση του έργου « Ο Άνδρας με τη Πουά γραβάτα» των ΕΛ ΡΟΙ ΚΑΙ ΑΒΓ ,σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βούζα, βρίσκεται η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» που θα πραγματοποιηθεί στο «Θέατρο Τεχνών» από 18 Φεβρουαρίου μέχρι και 23 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ. 

Ο Φλεβάρης ήρθε και ήρθε η ώρα ο περίεργος αυτός κύριος να συγκρουστεί επιτέλους με το πεπρωμένο του. Ο Ιάκωβος Λέδερμαν είναι ένας 33χρονος άντρας που αγαπάει πολύ την επαγγελματική αποκατάσταση, τα χρήματα, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, το ποδόσφαιρο και τα γυναικεία στήθη. Είναι ευκατάστατος, με διαρκή ανέλιξη και εξέλιξη στον τομέα της δουλειάς του αλλά εντελώς απογοητευμένος. Έτσι αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του ένα πρωινό, πηδώντας από τον 23ο όροφο του ουρανοξύστη. Τότε αναλαμβάνει δράση ο Ρόμπερτ Άουερ Σόπεν να τον σώσει. 

Θα τα καταφέρει; 

Μια κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς, συγκίνηση και αγάπη για τη ζωή. 

[ads-post]

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Γουϊνόνα Δημητρίου, Εύη Τόλια, Δάφνη Δεληγιάννη, Ελένη Κατσιμπέρη, Χρήστος Τσάκος, Κώστας Πελεκάνος, Χριστίνα Κορδέλα, Θοδωρής Ματούλας, Περσεφόνη Γεωργοσοπούλου . Η μουσική είναι του Χρήστου Παπαγεωργίου και οι φωτογραφίες του Φώτη Νατσιούλη. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-700971.«Ο Άνδρας με τη Πουά γραβάτα» από την «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ»