ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ολοκληρώνεται ο σταθμός του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, ενισχύεται και το Κέντρο Υγείας

Ολοκληρώνεται ο σταθμός του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, ενισχύεται και το Κέντρο Υγείας


Τις θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά ζητήματα που άπτονται της παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας στην επαρχία Φαρσάλων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, στο περιθώριο της επίσκεψης του κυβερνητικού στελέχους στη Λάρισα, χθες Κυριακή.

Ο κ. Εσκίογλου ευχαρίστησε τον κ. Κικίλια για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα για δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα, καθώς και για την κατ’ εντολήν του έλευση του προέδρου του Κέντρου στην περιοχή στα τέλη του περασμένου έτους.

Από τα λεγόμενα του υπουργού, έγινε σαφές πως είναι θέμα χρόνου η πλήρης λειτουργία του Σταθμού με στελέχωσή του από μόνιμους υπαλλήλους που θα μετατεθούν ή αποσπαστούν καθώς και από επικουρικούς οι οποίοι θα βρίσκονται στα Φάρσαλα πριν το Πάσχα.


Επιπρόσθετα, έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε και η διαδικασία επιλογής παιδιάτρου για το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

[ads-post]

Ο δήμαρχος Φαρσάλων ζήτησε τέλος, σε αγαστή συνεργασία πάντα με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Σερέτη, να διατηρηθεί αυτός ο άμεσος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο την επίλυση και άλλων σημαντικών ζητημάτων που αφορούν κυρίως τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της περιοχής.





Πηγή: www.kosmoslarissa.gr















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια