ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

"Ορμή Ανανέωσης": Το κεντρικό ΚΕΠ δυσλειτουργεί εξαιτίας της έλλειψης προϊσταμένου, με υπαιτιότητα της Δημοτικής Αρχής

"Ορμή Ανανέωσης": Το κεντρικό ΚΕΠ δυσλειτουργεί εξαιτίας της έλλειψης προϊσταμένου, με υπαιτιότητα της Δημοτικής Αρχής


Επερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέθεσε η δημοτική παράταξη "Ορμή Ανανέωσης", σχετικά με την δυσλειτουργία του κεντρικού ΚΕΠ του Δήμου, εξαιτίας της έλλειψης προϊσταμένου.

[ads-post]

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Εδώ και μήνες μετακινήθηκε στο Δημαρχείο ο τότε προϊστάμενος του κεντρικού ΚΕΠ του Δήμου, χωρίς μέχρι σήμερα να αντικατασταθεί ή, έστω να αναπληρωθεί προσωρινώς. Δεδομένου λοιπόν ότι τα καθήκοντα του προϊσταμένου του ΚΕΠ δεν μπορεί να ασκήσει κανείς άλλος υπάλληλος, πρακτικά δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν όσες εργασίες του ΚΕΠ απαιτούν υπογραφή ή σύμπραξη του προϊσταμένου. Έτσι, πρακτικά το ΚΕΠ υπολειτουργεί εδώ και μήνες, με αποτέλεσμα να μην επιτελεί το σκοπό του. Τις συνέπειες της απουσίας προϊσταμένου προσπαθούν με αυταπάρνηση και διάφορες ενδιάμεσες λύσεις να αμβλύνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΚΕΠ.

Το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου, που εξυπηρετεί το 50% των πολιτών της πόλης, φτάνει με υπαιτιότητα του Δήμου να υπολειτουργεί, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και των ίδιων των υπαλλήλων και παρέχει μειωμένες υπηρεσίες στον πολίτη.

Ερωτούμε: Για ποιον λόγο το κεντρικό ΚΕΠ λειτουργεί εδώ και μήνες χωρίς προϊστάμενο; Τι εξυπηρετεί η συγκεκριμένη έλλειψη; Με ποιον τρόπο καλύπτονται οι δυσλειτουργίες του ΚΕΠ αυτούς τους μήνες; Πότε θα αποκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; "


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια