ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ προκήρυξαν θέσεις οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για το 2020


Την ανακατάταξη ή επανακατάταξη 1.200 οπλιτών και εφέδρων στον Στρατό Ξηράς (600 στις Ειδικές Δυνάμεις) για βραχεία περίοδο τριών ετών, µε δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία έτη, προκήρυξε το ΓΕΣ.


Oι ενδιαφερόµενοι οπλίτες ή έφεδροι (Πεζικού-Τεθωρακισµένων-Πυροβολικού-Τεχνικού Υγειονοµικού και Ειδικών Δυνάμεων), που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά έως την 30ή Απριλίου 2020 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα).

Οι μεν οπλίτες στις μονάδες που υπηρετούν εφόσον µέχρι την 30ή Απριλίου 2020 διανύεται το τελευταίο τρίµηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. οι δε έφεδροι στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ) στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαµονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής απόλυσής τους από τις Ενοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.
Οι σχετικές προκήρυξεις, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις ειδικότητες και τις προϋποθέσεις ανακατάταξης των ενδιαφερομένων, αναρτήθηκαν σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τίτλο «Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης Ο-Σ (πλην Ειδικών ∆υνάµεων)» ώρα 7:39:58 και «Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης Ειδικών ∆υνάµεων» ώρα 7:36:21.

[ads-post] 

400 θέσεις προκήρυξε και το ΓΕΝ

Την ίδια ώρα, την ανακατάταξη ή επανακατάταξη 400 οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (50 στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών) για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών, µε δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη, προκήρυξε και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.


" Δικαίωμα υποβολής αίτησης ανακατάταξης ή επανακατάταξης στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού έχουν, με την επιφύλαξη της παραγράφου 3, οι οπλίτες και έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα , ανεξαρτήτως του Κλάδου στον οποίο υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν, καθώς και ανεξαρτήτως Όπλου ή Σώματος για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες σε οποιοδήποτε Όπλο ή Σώμα του Στρατού Ξηράς, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ειδικότητα που τους απονεμήθηκε", αναφέρει η σχετική προκήρυξη.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά, έως την 30ή Απριλίου 2020 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα). Οι μεν οπλίτες, στις μονάδες που υπηρετούν, εφόσον µέχρι την 30η Απριλίου 2020 διανύεται το τελευταίο τρίµηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Οι δε έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ) στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαµονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Οι σχετικές προκηρύξεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις ειδικότητες και τις προϋποθέσεις ανακατάταξης των ενδιαφερομένων αναρτήθηκαν σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τίτλο "Ανακατατάξεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) (ώρα 09:30:51 για τις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών) και (09:24:48 για τις υπόλοιπες 350 θέσεις).


Το ΓΕΑ προκήρυξε 400 θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης

Την ανακατάταξη ή επανακατάταξη 400 οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών, µε δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη, προκήρυξε και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι (που πληρούν τα απαιτούµενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά, έως την 30ή Απριλίου 2020 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα).

Οι μεν οπλίτες, στις μονάδες που υπηρετούν, εφόσον µέχρι την 30η Απριλίου 2020 διανύεται το τελευταίο τρίµηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Οι δε έφεδροι, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ) στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαµονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Η σχετική προκήρυξη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ειδικότητες και τις προϋποθέσεις ανακατάταξης των ενδιαφερομένων αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με τίτλο "Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης Πολεμική Αεροπορία). 





Πηγή: iefimerida.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια