Η ΑΕΛ πέρασε εύκολο απόγευμα στο AEL FC ARENA στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μιλοσάβλιεβιτς που σκόραρε χατ τρικ. Ήταν αυτή που μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και παρουσιάστηκε πιο απειλητική στο ματς.


Η ομάδα της Λάρισας ισοβαθμεί με τον Αστέρα και την Ξάνθη στην 7η θέση, κάτι που σημαίνει ότι και οι τρεις θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.


Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 18’ ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μπέρτου, ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε υποδειγματική προβολή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα τα πόδια των παικτών της γηπεδούχου απελευθερώθηκαν, ενώ ο Κρίστινσον όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών".


Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 36’ όταν ο Ουάρντα έφυγε στην αντεπίθεση και σέρβιρε ιδανικά στον Σέρβο που ήταν ελεύθερος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει και δεύτερο γκολ.


Εύκολη υπόθεση για τον 27χρονο επιθετικό και το τρίτο τέρμα. Ο Ουάρντα από τα αριστερά τροφοδότησε τον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος έκανε το χατ-τρικ με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων να χάνει τη φάση.


[ads-post] 


ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (85’ Μπούστος), Τόρζε (77’ Βινίσους), Μούζεκ, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (69’ Παπάζογλου), Γκαζάλ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ναγκί, Ηλιάδης, Καρανίκας, Κάτσε.


Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Μαρτίνεθ (83’ Τασουλής), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεζ Μαρκ (59’ Σίτο), Φερνάντεζ Μπόρχα, Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέπσι (46’ Λουίς Φερνάντεθ).

Στον πάγκο έμειναν οι: Τσίφτσης, Αντζούλας, Μπέλοκ, Μπαράλες.






Πηγη: www.kosmoslarissa.gr