ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Euroleague: Είναι επίσημο - Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι νεωτέρας (ΦΩΤΟ)

Euroleague: Είναι επίσημο - Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μέχρι νεωτέρας (ΦΩΤΟ)


Η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού έχει προκαλέσει αναταράξεις και στην Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Euroleague αναστέλλει τους αγώνες μέχρι νεοτέρας για προληπτικούς λόγους υγείας, όπως έκανε γνωστό μέσω του twitter. Προς το παρόν, η απόφαση αφορά ατην 29η αγωνιστική και αναμένονται νεότερα για τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Ήδη οι ομάδες άρχισαν να ενημερώνονται και ανακοινώνουν επίσημα για την αναβολή των παιχνιδιών τους. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ειδοποιήθηκε να μην ταξιδέψει για Τουρκία, ενώ ο Ολυμπιακός που «πέταξε» για Βερολίνο, θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα. Η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει πως η αναβολή είναι προσωρινή και πως θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι για τα παιχνίδια, ενώ, παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Γηραιά Ήπειρο για όλα όσα συμβαίνουν με τον Covid-19.

[ads-post]

H Ένωση Παικτών της Euroleague με ανακοίνωσή της είχε ζητήσει την επ' αόριστον αναβολή της διοργάνωσης,καθώς τονίζει ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή πρέπει να αποτελεί η υγεία των παικτών,των οικογενειών τους και των εργαζομένων κάθε ομάδας. Έπειτα από την ανακοίνωση της Ένωσης Παικτών, η Euroleague είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει την προσωρινή αναστολή των αγώνων. «Μετά την κήρυξη του Covid-19 ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η EuroLeague προχωρά σε επικοινωνία με τους συλλόγους για την προσωρινή αναβολή των διοργανώσεών της (EuroLeague, EuroCup, Adidas Next Generation)», αναφέρει.








Πηγή: www.enikos.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια