ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Απολυμάνσεις σε δημοτικά κτήρια στο Δήμο Κιλελέρ για τον κορωνοϊό


Πραγματοποιούνται στο Δήμο Κιλελέρ απολυμάνσεις των δημοτικών κτηρίων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.


Οι απολυμάνσεις σε δημαρχεία, κοινοτικά καταστήματα, ΚΕΠ, ιατρεία κ.λπ. γίνονται από ειδικά πιστοποιημένα συνεργεία υπό την επίβλεψη της αρμόδιας αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βάνας Χλιάπη - Γκουνιαρούδη και την επιστασία των αντιδημάρχων Δημοτικών Ενοτήτων Αρμενίου – Κιλελέρ Γιάννη Μπακαλόπουλου, Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέα Χατζούλη και Πλατυκάμπου Χρήστου Χατζούλη.


Παράλληλα με τις απολυμάνσεις ατομικά είδη υγιεινής (αντισηπτικά, οινόπνευμα, αλκοολούχα διαλύματα, γάντια κ.λπ.) μοιράζονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου για την προστασία των κατά τόπους εργαζομένων και των πολιτών που επισκέπτονται δημοτικά κτήρια, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Δήμαρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου για το «Δίχτυ ασφαλείας και προστασίας από την πανδημία στον Δήμο Κιλελέρ».

[ads-post] 

Να σημειωθεί επίσης ότι όπως δηλώθηκε με σαφήνεια από τον Δήμαρχο στην εξαγγελία των μέτρων


«θα γίνεται διαρκής επίβλεψη (των μέτρων) ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση και ότι ο Δήμος Κιλελέρ θα συνεχίσει να ενημερώνει τακτικά και έγκαιρα του δημότες  του για τα προληπτικά μέτρα που θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας τους ενώ πάντα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους».








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια